Bit će ovo sadržajno i dinamično ljeto za svestranu dizajnericu Leonardu Lončar, kako privatno tako i poslovno. A sve je počelo prošlotjednim odlaskom na otok Pag, gdje je Leonarda provela četiri dana u društvu 11-godišnje kćeri Ruže i mame Jasne.

- Bilo nam je famozno! Kupale smo se, uživale, šetale... Baš lijepo i opuštajuće - rekla nam je prelijepa Zagrepčanka koju smo nedavno snimili u šetnji metropolom s najmlađim djetetom.

Leonarda Lončar ima petero djece
Robert Gašpert 

Ponosna mama tada je bila u ležernoj kombinaciji upotpunjenoj velikom, efektnom torbom i beretkom ispod koje se nazirala kratka frizura. Za taj se šarmantni bob odlučila sredinom svibnja, što nije novost jer se godinama stilski igrala s frizurama, od profinjene poluduge kose do razigrane kratke, za što nam je rekla da utjelovljuje njezin dječački duh. No nedavni kratki rezovi imali su još jedan motiv, odnosno zdravstveni problem alopeciju. Riječ je o autoimunoj bolesti koja uzrokuje opadanje kose.

- Još prije 25 godina susrela sam se s alopecijom. To je moj odgovor na stres. Jednostavno moje tijelo tako reagira. I dok drugi grizu nokte ili se debljaju zbog povišenog kortizola, meni se stres manifestira na kosi - pojačano ispada. Već sam jednom sanirala problem, ali nedavno se ponovno pojavio pa sam se ošišala - otkrila nam je Leonarda.

Leonarda Lončar razvela se od Zvonimira Bobana
Robert Gašpert 

- Počela sam u međuvremenu koristiti određene ampule za rast i jačanje kose. Šalim se kako mi je pomoglo i kupanje u Jarunu, svi oni silni lopoči. Ondje sam s Ružom provela cijeli dan u lipnju i kosa mi je ponovno počela rasti - kaže nasmijana dizajnerica ističući da joj je u tome sigurno pomoglo i opušteno razdoblje.

- Iskreno, nisam se puno živcirala kad se problem vratio. Ako se kosa ne oporavi, mislila sam se skroz ošišati. No organizam je ipak lijepo odgovorio na tretmane. Čudesno je kako se organizam može regenerirati - naglašava karizmatična umjetnica.
Dobrom raspoloženju sigurno su pridonijela i njezina lijepa djela. Tako je nedavno u Sisku za maturantice izradila ogrlice i posvetila im se na predavanju o tome koliko su važni samopouzdanje te vjera u sebe i vlastite vrijednosti. Kreativnost je iskazala i proljetos kad je u zagrebačkom poslovnom prostoru prijateljice Josipe Maslać Petričević organizirala humanitarnu prodajnu izložbu autorskih majica, nakita, jastuka i pokrivača, a prihod od prodaje bio je namijenjen za pomoć djeci obitelji Dražetić iz Velike Gorice. Tu je još jedan zanimljiv projekt.

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban razveli su se nakon 27 godina braka, a imaju petero djece
Robert Gašpert 

- Za ATP turnir u Umagu dizajnirala sam elastične gumice za kosu, narukvice i naušnice, a Josipa Maslać Petričević potpisuje uniforme za hostese - ispričala je Leonarda.

Za kraj razgovora otkrila nam i planove do kraja ljeta koje će provesti s djecom - Marijom, Ružom, Gabrijelom, Martom i Rafaelom - koju ima iz braka s bivšim suprugom, nogometnom legendom Zvonimirom Bobanom.

- Uskoro s djecom idem na Lošinj, a u kolovozu će oni biti kod tate na Braču. Tada ću ja vjerojatno otputovati nekamo u inozemstvo s prijateljima - zaključila je ikona stila i zaljubljenica u slikarstvo.

Više fotografija bivšeg para Boban u danima sreće pogledajte u galeriji.

Story arhiva, Profimedia Bračni par Boban u danima sreće