Kada se na proslavi jubileja Elizabete II. pojavio s roditeljima u kraljevskoj loži, princ Louis, najmlađe dijete vojvode i vojvotkinje od Cambridgea punio je naslovnice. Osim njegovog nestašnog ponašanja, obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su kako mu je Kate Middleton dala piće te se u fokusu rasprave našla njegova bočica.

Vidjelo se kako Kate pokušava smiriti uzbuđenog Louisa pružajući mu bocu i potičući ga da pije iz nje.

Bočica princa Louisa izazvala je raspravu na društvenim mrežama
Profimedia 

Jedan komentar je glasio: 'Louis ima četiri godine... iznenađen sam što ga vidim kako koristi bočicu za bebe s mlijekom' dok je u drugom pisalo: 'To je bočica za gutanje - sjajna za smanjenje prolijevanja, uništavanje odjeće, stolaca, tepiha i manje nereda koji bi netko drugi trebao čistiti.'

'Ovdje ima toliko roditelja koji osuđuju, koga briga je li to bočica za bebe ili bočica za gutanje?' upitao je još jedan kraljevski obožavatelj, dok je četvrti, čini se, svojim razumnim zapažanjem razbio sve teorije o boci.

Princ Louis u kraljevskoj loži
YouTube Princ Louis privukao je pažnju ponašanjem u kraljevskoj loži

'Nije to za gutanje ni bočica za bebe, to je Fortnum & Mason bočica za vodu, nalazi se u poklon vrećicama koje dobiva svaki gost na tribinama', napisao je.

Naime, boca za sporo gutanje slična je sportskoj boci za odrasle sa slamkom. Iako se za djecu stariju od tri godine općenito preporučuje da piju iz otvorenih čašica kako bi razvili snagu jezika, usana i čeljusti, mnogi se roditelji odlučuju za zatvorene boce kada su mala djeca u pokretu.

Princ Louis debitirao je na jubileju
Profimedia 

Inače, princ William i Kate Middleton razvili su posebne metode za odgajanje njihovo troje djece te oni nisu nalik mamama i tatama oko njih. 

To je zato što slučajno odgajaju trio mladih članova kraljevske obitelji, koji su svi u redu za britansko prijestolje nakon svog oca Williama i djeda princa Charlesa.

Ovo zasigurno otvara niz pitanja kada se radi o tome kako William i Kate žele odgajati svoju djecu.Dok Kate ima određene poteze kao i nekoliko zabrana za svoju djecu, a Willliam sigurno ima nekoliko vlastitih savjeta i trikova, insajder je otvorio druge aspekte roditeljstva para.

Kate Middleton i princ William imaju troje djece
Instagram 

Kao članovi kraljevske obitelji, Kate Middleton i princ William mogli bi zaposliti cijelo osoblje da se brine o svakoj želji i potrebi njihove djece. Iako sigurno imaju pomoć, izvor je za The Sun rekao da je Kate također vrlo 'praktična' kada su u pitanju redovne aktivnosti.

Naravno, zahvaljujući uobičajenim svakodnevnim zadacima, kao i kraljevskim obavezama, ovi su roditelji zauzeti - zbog čega je izvor također primijetio da su 'zbog toga tko su, William i Kate morali biti visoko organizirani roditelji.' Međutim, dodali su: 'Ali kao roditelji, Will i Kate razvili su tu briljantnu sposobnost da izgledaju spontano u privatno vrijeme i da ih djeca tako vide.'

Kate middleton i princ William imaju posebna pravila za odgoj djece
Profimedia 

Osim toga, insajder se osvrnuo na napore koje William i Kate poduzimaju kako bi riješili svoju situaciju. 'George bi mogao biti budući kralj, ali za sada je samo još jedan mali dječak... Uvijek se jako trude osigurati da njih troje imaju što normalnije djetinjstvo.' Kate također uči djecu 'ponašanju za stolom, manirima i bontonu te 'potiče Georgea i Charlotte da pišu, crtaju, fotografiraju i slikaju.' A ona i William inzistiraju da njihova djeca nemaju poseban tretman u školi.

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Britanska kraljevska obitelj s godinama se suočavala s raznim tračevima i teorijama zavjere.