Već danima fotografije s proslave 70. godišnjice vladavine kraljice Elizabete obilaze svijet, a iako je mnoge nasmijao nestašluk malenog princa Louisa, ima i onih koji su ga žestoko kritizirali.

Bio je toliko nemiran da su ga u jednom trenutku pokušavali smiriti gotovo svi članovi obitelji, od mame Kate, tate Williamam, sestre Charlotte pa čak i djeda Charlesa.

To je raljutilo dio ljudi na društvenim mrežama koji kažu da je njegovo ponašanje sve, samo ne u redu.

Mnogi ne odobravaju ponašanje princa Louisa na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete
YouTube Princ Louis privukao je pažnju ponašanjem u kraljevskoj loži

Neki su naveli da, kad bi na njegovom mjestu bio Archie, sin Harryja i Meghan, odmah bi se svi uvrijedili.

'Ovako se ne tretira mama', 'Nemaju nikakvu povezanost, Kate ne odgaja ovu djecu', 'Vidi se da ga ne odgaja Kate, nego dadilja', neki su od komentara na Twitteru.

No, ima i onih koji su mu odmah stali u obranu. 'Presladak je, ponaša se kao svi njegovi vršnjaci', 'Kate je baš strpljiva, ne može ništa dok je gledaju svi i snimaju kamere', 'Ljudi, mali ima četiri godine, prestanite'.

O ponašanju princa Louisa, koji je na proslavi jubileja uspio zasjeniti kraljicu Elizabetu ll., oglasili su se ranije i njegovi roditelji Kate Midldeton i princ William.  

‘Kakav fantastičan vikend slavlja. Bilo je jako posebno vidjeti ljude koji su došli s prijateljima, obitelji i voljenima. Hvala svima koji su pokazali zahvalnost kraljici na njenih inspirativnih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste svi imali vikend za pamćenje. Svi smo se odlično proveli, osobito Louis’, napisali su u objavi na svom Instagramu.

Više fotografija malenog princa Louisa pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Rijetke fotografije najmlađeg princa