Influencerica Ema Luketin u posljednje vrijeme sve češće se druži s Dušanom Petrovićem, fotografom i Influencerom iz Srbije.

Njihovo intenzivno druženje potaknulo je nagađanja na društvenim mrežama o tome je li riječ o prijateljstvu ili je između njih došlo do ljubavi.

Ema Luketin i Dušan Petrović ljeto provode zajedno
Instagram/ema luketin 

Ema Luketin i Dušan Petrović navodno su u vezi
Instagram/ema luketin 

Iako nije komentirala šuškanja o novoj vezi, Ema često objavljuje fotografije s njihovih druženja te su tako pratitelji mogli vidjeti kako su influenceri ovog ljeta odmarali u Hrvatskoj, ali i Srbiji.

Ema Luketin i Dušan Petrović često provode vrijeme zajedno.
Instagram/ema luketin 

Ipak, na fotografijama većinom nisu sami te je s njima gotovo uvijek još nekoliko osoba, a pretpostavlja se kako se dvojac zbližio tijekom putovanja na kojem je sudjelovalo nekoliko influencera iz regije.

Ema nikada nije komentirala svoj privatan život, a u travnju ove godine sve je iznenadila vijest kako su ona i Janko Janić prekinuli četverogodišnju vezu. 

Vijest o prekidu na svom je Instagramu tada podijelio Janko koji je otkrio da mu je srce slomljeno.

Ema Luketin i Janko Janić prekinuli su nakon četiri godine veze
Instagram 

'Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa.

Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno', napisao je i nastavio u lijepom tonu govoriti o bivšoj djevojci.

'Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi', otvorio je dušu mladi influencer.

Ema Luketin i Janko Janić prekinuli su nakon četiri godine
Instagram 

Lijepe riječi uputio je i Eminim roditeljima za koje je rekao da su jedni od najboljih ljudi koje je u životu upoznao.

Posljednje dvije godine par je živio zajedno, a nedavno su otvorili salon ljepote u Zagrebu. Često su zajedno putovali i fotografije s putovanja dijelili s pratiteljima.

Više fotografija nekad omiljenog influencerskog para pogledajte u galeriji.

Instagram Ema Luketin i Janko Janić