Beauty mogulica i reality zvijezda Kylie Jenner napunila je 25 godina. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko čestitki koje je primila, a prisjetila se i svog prvog rođendana.

Objavila je tako niz fotografija s proslave na kojima se može vidjeti ona, njezina majka Kris Jenner te kako je bio ukrašen prostor za slavlje.

Kylie Jenner prisjetila se prvog rođendana
Instagram 

Kylie Jenner napunila 25 godina
Instagram 

'10. kolovoza 1998., moja prva rođendanska zabava', napisala je uz fotografije a fanovi su odmah nastavili nizati čestitke.

Ipak, kada se pogledaju njezine fotografije iz prošlosti i sada jasno se vidi razlika u njezinom izgledu. No, na to nije utjecao samo pubertet. Zbog estetskih korekcija i operacija kojima se podvrgnula kroz godine, a iako sada ima 25 godina, mnogo puta su joj poručili da izgleda kao da je u tridesetima.

Kylie Jenner zbog operacija izgleda starije
Profimedia 

Često se nalazila na meti kritika, u prošlosti se mnogo puta šuškalo kako je krala ideje manjih poduzetnika i koristila ih za svoje poslovanje, a nije tajna da je svoje carstvo izgradila na 'prevari stoljeća', odnosno ona je svojevremeno demantirala da je povećala usne te da izgledaju veće samo zato što ih iscrtava posebnom nijansom olovke. Ta olovka onda je postala prvi proizvod njezinog brenda Kylie Cosmetics. 

Tek kasnije je u showu 'Keeping up with Kardashians' priznala da je usne uvećala hijaluronom. Također, u nekoliko je navrata pratitelje razočarala preskupim, a vrlo nekvalitetnim proizvodima zbog kojih su joj mnogi prigovarali da su bacili novac uzalud',

Kylie Jenner krala je poslovne ideje
Profimedia 

Njezino ponašanje naišlo je na osudu javnosti i kada je na festivalu Astroworld koji je organizirao njezin partner Travis prošla pored mrtvih ne maknuvši prstom da im pomogne.

Kylie Jenner nije pomogla unesrećenima na koncertu
Profimedia 

Uz to, komentirala se i njezina rastrošnost, iako je riječ o novcu koji je sama zaradila na ovaj ili onaj način, svojim ponašanjem pokazuje kako ne mari za globalno zagrijavanje i zagađenje. Nedavno se očito nije mogla odlučiti kojim će se privatnim zrakoplovom voziti - svojim ili Travisovim, na što su joj pratitelji poručili 'možda je bolje ne koristiti niti jedan i smanjiti količinu ugljičnog dioksida u zraku'.

Kylie Jenner i Travis Scott imaju privatne avione
Instagram 

'Zašto moram ograničiti konzumaciju mesa i koristiti papirnate slamke kada 1 posto može pumpati tone ugljika u atmosferu za jednodnevni izlet u Palm Springs?', glasio je jedan od tisuću komentara.

Prema izvješćima, Kylie Jenner kupila je avion 'Kylie Air' 2020. za oko 70 milijuna dolara i od tada ga je uredila s puno neonskih boja, šankom i Hermès dekama preko svakog sjedala.

Kylie Jenner ima svoj brend kozmetike
Instagram 

Kylie je tako nedavno i svojim mlažnjakom putovala iz kalifornijskog Camarilla u Van Nuys, no problem je bio što je let trajao samo 12 minuta, s obzirom na to da je udaljenost između gradova manja od 60 kilometara.

Ove podatke objavio je profil Jets koji prati kretanje letova privatnih zrakoplova poznatih i slavnih. Informacije o mladoj Jennerici objavili su na svom službenom Twitter profilu, a njezini letovi postali su vruća tema na toj društvenoj mreži.

Kylie Jenner našla se na meti kritika zbog zagađenja okoliš
Profimedia 

Tako su otkrili da je u mjesec dana 5 njezinih letova trajalo manje od 30 minuta, a jedna od vožnji trajala je samo 3 minute. Njezini obožavatelji, ali i mnogi drugi, uputili su joj negativne komentare, ponajviše zbog štete koju je nanijela okolišu.

Osim toga, komentirali su kako postoje milijuni ljudi koji nikada nisu putovali avionom, a ona ih koristi za letove od svega nekoliko minuta.

Koliko je Kylie promijenila svoj izgled posljednjih godina pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kylie Jenner kroz godine