Ako imalo pratite život najmlađe milijarderke svijeta Kylie Jenner, znate da je njezina najbolja prijateljica kći grčkog tajkuna - Anastasia Karanikolaou.

25-godišnja Stassie Jennericu poznaje još iz škole, ali intenzivnije su se počele družiti tek kad je Stassie na mjestu najbolje prijateljice zamijenila Jordyn Woods.

Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou poznaju se iz škole
Instagram 

Sjećamo se skandala i poljupca s Tristanom Thompsonom, tadašnjim dečkom Khloe Kardashian. Kako su godine druženja prolazile, Instagram senzacija potpuno je promijenila izgled po uzoru na mladu milijarderku zbog čega je naišla na ne baš pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Već je priznala da je u usnice i grudi ubrizgala filere, ali šuti o tome da je korigirala nos i jagodice, kao i povećavala stražnjicu. Mnoge je neugodno iznenadila činjenica da je kod plastičnog kirurga podignula i očvrsnula grudi sa samo 20 godina, a jasno je kao dan da odlazi kod istog kirurga kao i Kylie.

Njihovi su pratitelji na Instagramu mnogo puta istaknuli da su počele izgledati identično, točnije da je Stassie postala Kyliein potpuni klon.

Nedavno su zajedno izbacile zajedničku make-up kolekciju pod nazivom 'STAS X KYLIE' kao proizvod Kylieine kompanije Kylie Cosmetics, a Stassie su sada paparazzi uslikali kako odlazi u restoran Giorgio Baldi.

U modnoj kombinaciji zemljanih tonova, Stassie je privlačila pažnju s osmijehom od uha do uha, ali i medicinskim vozilom koje joj je pomagalo u kretanju zbog ozlijede noge. Ipak, ne možemo zaobići ni njezin izgled koji je potpuno drugačiji od onih na društvenim mrežama.

Stassie Baby najbolja je prijateljica Kylie Jenner
Profimedia 

Da se Photoshopira već smo znali, ali paparazzo fotografije svaki put iznova podsjete javnost na realnost i nerealnost društvenih mreža.

Više fotografije Stassie bez Photoshopa, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Anastasia Karanikolaou bez photoshopa