Glumac Macaulay Culkin koji je slavu stekao ulogom Kevina u filmu 'Sam u kući', a 'spasila' ga je sadašnja zaručnica Brenda Song.

Macaulay Culkin i Brenda Song imaju sina
Profimedia 

Brenda i Macaulay zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Changeland'. Brenda je za 'Entertainment Tonigh' rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno da su oboje glumili kao djeca.

'Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo', rekla je ona.

Ona je karijeru započela sa šest godina radeći kao dječji model. Na platnu je debitirala gostovanjem u sitcomu 'Thunder Alley', a zatim karijeru nastavila ulogama u televizijskim serijama za djecu 'Fudge' i 'Nickelodeon'.

Od 2005. snimala je za Disney, a suradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga, pridružuje se produkciji Columbia Pictures, a danas posuđuje glas u animiranim filmovima.

Macaulay Culkin i Brenda Song upoznali su se na snimanju filma
Profimedia 

Prije veze s Culkinom bila je s glazbenikom Traceom Cyrus, bratom Miley Cyrus, a iako su imali turbulentnu vezu s mnogo prekida u jednom periodu bili su i zaručeni. 

Brenda Song i Trace Cyrus bili su zaručeni
Profimedia 

Nakon konačnog prekida Trace joj je posvetio pjesmu pod nazivom 'Brenda' te rekao kako ju je napisao za oproštaj. Dodao je i kako ga je tijekom godina veze bivša djevojka inspirirala za brojne druge pjesme koje je stvarao.

Čini se kako je Brenda nakon prekida s njim stvorila pravi obiteljski život, a to potvrđuju i paprazzo fotografije.

Ona i Culkin postali su roditelji u svibnju 2021. godine, a sinu su ime dali po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je 2008. godine preminula u tragičnoj nesreći kada ju je udario automobil. Bliski izvori kažu da par planira još djece, ali da će se uskoro vjenčati.

Brenda Song i Macaulay Culkin su zaručeni
profmedia 

Culkin je prethodnih godina imao problema s ovisnošću. Njegove fotografije na kojima izgleda mršav i neprepoznatljiv iz 2012. šokirale su njegove obožavatelje. Već kao tinejdžer postao je problematičan i stvarao neugodne situacije roditeljima.

S 15 godina odlučio je da više ne želi da mu roditelji budu skrbnici, a tada je izjavio da se može brinuti o sebi i svom bogatstvu koje je tada procijenjeno na 13 milijuna dolara.

Macaulay Culkin imao je probleme s ovisnošću
Story 

Međutim, unatoč turbulentnoj prošlosti, Culkin je ostao na dobrom glasu i omiljeni lik serijala po kojem je poznat i čini se da je na dobrom putu do potpunog oporavka, a mnogi smatraju kako je upravo Brenda zaslužna za to. Iako se Culkin ne pojavljuje toliko u javnosti, s publikom dijeli onoliko informacija o svom životu koliko je potrebno.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Macaulay Culkin