Posljednjih nekoliko dana domaća pjevačica Severina doživljava pravu obiteljsku dramu zbog sestre Marijane Popović. Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju ovih optužbi. Ana Vučković, majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala.

Njezina majka Ana oglasila se povodom medijskog istupa Severininog bivšeg partnera Milana Popovića.

'Svi znate tko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, nitko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju', piše u pismu.

Sada se oglasio i Severinin prijatelj iz djetinjstva.

'NIJE LAKO BITI SEVERINA!

Poznajemo se doslovce cijeli život, od djetinjstva. Išli smo zajedno u glazbenu školu... radio sam joj prvi demo snimak u životu, prvi aranžman... bio sam joj na prvom pjevačkom javnom nastupu, tješio je kad je plakala na skalinama naše škole zbog loše ocjene koju je dobila taj dan, smijali se kad su nam podmetnuli pornić u videoteci, a mi tražili predstavu 'FRANE ŠTRAPALO'.
Nije imala prebijene pare, ali imala je šarm s kojim je sve osvajala.

Nikada se nismo u životu sreli, a da me nije zagrlila i poljubila. Ona nikoga i ništa ne zaboravlja. Nije nikada glumila zvijezdu jer ne trebaš glumiti ono što jesi. Vozio sam je autom u prvi iznajmljeni stan 90-te godine, (malu garsonijeru) kada je odselila iz Splita u Zagreb. Doslovno nije imala za kruh, ali bila je optimistična, marljiva i ustrajna, znala je da će uspjeti. Njoj nije bio potreban muškarac da bi imala novce, jer ona ih je proizvodila, imala je ono nešto sto ima samo 0,0001 posto ljudi na planeti:

Severina i njezina mama Ana
Instagram 

OGROMNO SRCE ŠTO VOLI I OGROMNU USTRAJNOST DA LJUBAV PRETVORI U POSAO.

Možda nije u redu da se uopće javljam povodom ove OBITELJSKE HOT teme, jer obiteljski problemi su osjetljiva i privatna stvar svakog od nas... Ne zanima me što se zbivalo zadnjih dana s njom i njenom sestrom, iako imam o tome svoj stav i znam o čemu se radi... ali kada čitam komentare na portalima koji su puni mržnje, gdje je doslovce razapinju na križ, diraju joj se u njeno jedino dijete i pravo na njeno majčinstvo... onda ne mogu i neću šutjeti.

Na žalost KRIŽ JE BITI SEVERINA, ali iz prve ruke vam mogu samo reći da je ona najveći borac kojeg sam upoznao u životu, iznimno topla i nježna osoba, ali fajterica kakve nema...

U svaku borbu ulazi bez postavljenog garda. Zna sve... i da ljubi i da gubi, i da trpi i da grize. A vi koji joj zavidite na njenom glumačkom umijeću i stalno spominjete privatne filmove i u njemu neosporne vještine, radite to zato što ste ljubomorni, gadni, a usput kur*a i piz*e gladni. BOGU HVALA ona nije ničega. Sve je sama stekla. I na kraju otrcana, stara fraza, ali u ovom slučaju istinita...

'DA JE SEVERINA BITI LAKO, SEVERINA BI BIO SVATKO'

Patite bijednici, Seve će opet iz svega ovoga izaći još bolja i jača. Ona je naprosto neuništiva.'

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Story arhiva Severinina najbolja modna izdanja