Khloe Kardashian dobila je početkom ožujka dijete putem surogat majke s Tristanom Thomsponom. 

Košarkašu i reality zvijezdi je stigao sin, a bivši par već zajedno imaju kćerkicu True koju je Khloe rodila 2018. godine. Dok je ona rađala, NBA košarkaš ju je varao, što je nastavio kroz čitavu njihovu vezu.

Khloein glasnogovornik kratko je poručio kako je Khloe presretna zbog vijesti i nevjerojatno zahvalna, no još jednom je naglasio kako par nije ponovno zajedno.

Khloe Kardashian transformirala je svoju figuru
Profimedia 

Posljednji prekid imali su u prosincu 2021. godine kada se saznalo da je Tristan napravio dijete modelu i trenerici Maralee Nichols i to samo nekoliko dana prije nego je s Khloe proslavio njen 34. rođendan. U to vrijeme, par je bio i zaručen, a reality zvijezda se gigantskim prstenom hvalila na sva zvona.

'Khloe, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti uzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao godinama. Moje ponašanje nije povezano s viđenjem tebe koje imam. Jako te poštujem i volim. Bez obzira na to što ti mislila. Ponovno, veoma mi je žao', poručio je tada Tristan na svom Instagramu iako je pokušavao negirati situaciju koliko je god mogao.

Mnogi su njenu odluku o drugom djetetu sa serijskim varalicom dočekali na nož, no ona se nije obazirala.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson viđeni su zajedno nakon prekida
Profimedia 

Podsjetimo, ljubavna priča Tristana i Khloe je počela još u kolovozu 2016. godine kada su viđeni zajedno u noćnom klubu u Los Angelesu, a svoju su romansu ubrzo potvrdili. 'Završila sam na spoju naslijepo s njime. Brandon Jennings, koji je košarkaš i moj prijatelj mi je rekao: 'Tako si dobra djevojka. Želim te upoznati s nekime'. Bila sam u hotelu i Tristan je došao na večeru jer nisam htjela ići s njim na spoj naslijepo pa me Brandon nekako zaskočio sa svime time. Imala sam gomilu gostiju u tom trenutku i Brandon je doveo njega i odmah smo se povezali. Sada smo u ozbiljnoj vezi', ispričala je reality zvijezda u rujnu 2017. godine.

2018. godine na svijet je stigla njihova kći True, a vrlo je brzo na površinu isplivalo da ju je u to vrijeme on ljubio drugu ženu u noćnom klubu u New Yorku. Ipak, Khloe ništa nije javno komentirala, a usred skandala rodila je kćerkicu značajnog imena - True - engl: istina.

Khloe Kardashian je drastično smršavila
Profimedia 

Iako mu je i to oprostila, trebao je tek koji mjesec da se košarkaš vrati starim navikama ili je to radio cijelo vrijeme, no dobro se skrivao. Naime, snimljen je u noćnom klubu u Los Angelesu kako flertuje s drugom ženom i dodiruje joj stražnjicu. Khloe je i dalje šutjela. Dan zahvalnosti su proveli zajedno i košarkaš je na Instagramu napisao da je zahvalan na svojoj obitelji. Ipak, par je prekinuo u veljači 2019. godine jer je Thompson opet viđen kako flertuje s drugim ženama, ali i da ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner.

Sada je Khloe progovorila o roditeljstvu.

'Znam da je to klišej, ali ja volim sve, čak i teške dijelove. Izazivam sebe kao osobu, a mogućnost oblikovanja malih ljudi u stvarno nevjerojatno velike ljude je čast i dar. Moramo ozbiljno shvatiti te uloge, posebno u današnje vrijeme, s koliko su djeca pristupačna i informacijama kojima su izložena tako mlada. Super je zastrašujuće, ali svoj posao shvaćam vrlo ozbiljno. Toliko mi se sviđa', rekla je za Elle.

Više Khloeinih fotografija pogledajte u galeriji.

Profimedia Khloe Kardashian nije nije izgledala bolje