Jelena Perčin i Momčilo Otašević jedan su od najpoznatijih i najomiljenijih glumačkih parova u regiji, a iako nastoje privatni život maksimalno sakriti od očiju javnosti, izazivaju veliku radoznalost fanova.

Podsjetimo, par se upoznao i zaljubio na snimanju serije 'Zora dubrovačka' i vjenčali su se 2018. Supružnici imaju sina Jakšu i kćer Mašu, a Perčin ima i kći Lotu koju je dobila u braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem. Jelena se vratila prošle zime glumačkom poslu nakon što ga je stavila na pauzu zbog djece.

Nedavno se puno pisalo o njihovom braku, kad su se neki susjedni mediji raspisali o njihovom razvodu, a onda se duo pojavio zajedno na Storyjevom Hall of Fame partyju početkom lipnja te bez riječi demantirao takve neutemeljene napise.

Jelena i Momčilo imaju zajedničko dijete
Story 

'Jelenina podrška je maksimalna. Bila je angažirana i bit će opet vrlo brzo. Dosad je morala nekoliko uloga odbiti zbog cjelokupne situacije, zbog dvoje male djece. Na kraju krajeva bit ću otvoren i reći da su muški honorari uvijek veći. To je grozna realnost. I onda u ovoj situaciji kada mladi bračni par, mladi u smislu friški u braku, ima dvoje male djece, tu je i Lota od 13 godina koja je s nama, odlučimo da se ja posvetim poslu jer je honorar veći. Nekad se dogodi, pogotovo sad kad imam djecu, da prihvatim i nešto što mi se ne sviđa jer moram jer sad se brinem za peteročlanu obitelj', otkrio nam je nedavno jedan od najzgodnijih regionalnih glumaca.

Sada je glumica komentirala glasine te se dotaknula nove zajedničke fotografije i trenutaka koje ona i Momčilo uhvate za sebe.

'To je takva lutrija kad se takvo nešto dogodi da onda budeš zbunjen, jao što ćemo sad. To je bilo ironično jer mi se ne sjetimo slikati uopće, tako je brz ritam uopće kad se negdje uhvatimo, tko se sjeti slikati, to nam je potpuno bilo sporedno, onda je sad bila prilika, kao ono imamo i mi neku našu da nije s nekog događaja. Evo i mi smo se slikali. Ma ne, ma ne', rekla je o glasinama o razlazu za InMagazin.

Dotaknula se i njihove intime. 'S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se. poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe.'

Više fotografija Jelene i Momčila pogledajte u galeriji.

Story arhiva Jelena Perčin i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.