Bojan Bogdanović i Zrinka Šahurić po prvi su put postali roditelji. Naime, Zrinka je rodila dječaka, a novopečeni roditelji bebi su dali ime Luka. Rođenje je potvrdio Hrvatski košarkaški savez na Facebooku.

'Uoči prve utakmice Hrvatske na EuroBasketu stižu fantastične vijesti: kapetan hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović postao je tata! Čestitamo ponosnim roditeljima na predivnom sinu i želimo život ispunjen ljubavlju i veseljem', poručili su.

Inače, Bojan svoj privatni život skriva kao zmija noge te se o njegovoj vezi ne zna gotovo ništa.

Bojan i Zrinka na Stradunu
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Samozatajni sportaš, u javnosti poznat pod nadimkom Babo, inače svoj privatni život drži daleko od društvenih mreža. Trenutačno je član Utah Jazza.

Bojan je ranije bio u vezi s Tenom Mišetić, nekadašnjom desnom rukom premijera Plenkovića koja je u lipnju s funkcije zamjenice predstjnika Ureda premijera prešla u ured predsjednice Europske komisije.

Tenu je Bojan navodno ostavio zbog glumice Ornele Vištice, no veza s njom je bila kratkog vijeka, a a Bogdanović se nakon glumice navodno ponovno vratio u Tenin zagrljaj, međutim ni to nije dugo potrajalo.

Tena Mišetić dugi niz godina bila je Plenkovićeva desna ruka
Pixsell/Patrik Macek 

2017. godine prvi put viđen s, tada nepoznatom ljepoticom, na dubrovačkom Stradunu, gdje su uz romantičnu šetnju, uživali u zajedničkoj večeri. Iako je Zrinka tada bila nepoznata javnosti, pažnju je privukla svojom dugom crnom kosom, ali i uskom, kratkom, crnom haljinom i sandalama na visoku petu, koje su isticale njene vitke i duge noge. 

Zrinka, s kojom je Bojan sad dobio dijete, prilično je samozatajna i ne voli se eksponirati pa se tako o mladoj Dubrovčanki zna jako malo. Njih dvoje su u vezi pet godina, a zajedno žive u Americi.