Pjevačica Severina Vučković već danima proživljava obiteljsku dramu zbog sestre Marijane Popović.

Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju ovih optužbi. Ana Vučković, majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala. Njezina majka Ana Vučković, koja inače ne izlazi u medije, ovoga je puta javno i oštro kritizirala Milana.

Severina s majkom Anom
Instagram 

Zatim je u Severininu obranu stao i njezin prijatelj iz djetinjstva koji je otkrio kakva je Seve bila kao dijete, ali i kakva je danas osoba.

'Nikada se nismo u životu sreli, a da me nije zagrlila i poljubila. Ona nikoga i ništa ne zaboravlja. Nije nikada glumila zvijezdu jer ne trebaš glumiti ono što jesi. Vozio sam je autom u prvi iznajmljeni stan 90-te godine, (malu garsonijeru) kada je odselila iz Splita u Zagreb. Doslovno nije imala za kruh, ali bila je optimistična, marljiva i ustrajna, znala je da će uspjeti. Njoj nije bio potreban muškarac da bi imala novce, jer ona ih je proizvodila, imala je ono nešto što ima samo 0,0001 posto ljudi na planeti: OGROMNO SRCE ŠTO VOLI I OGROMNU USTRAJNOST DA LJUBAV PRETVORI U POSAO', napisao je između ostalog.

Severina se osobno dosad nije oglasila, ali njezine fotografije govore dovoljno. Na posljednjem nizu fotografija domaća pjevačica objavila je znakovitu poruku. 'Ti to pričaš sa mnom?', kratko je navela.

Također, nedavno je objavila snimku s koncerta na kojoj publika u sav glas dovikuje njezino ime i plješću joj. 

'Život je lijep', napisala je uz fotografiju kada je bila na putovanju u Italiji, nakon saznanja o Kojićevom i Popovićevom prijateljstvu.

Podjsetimo, Story je ekskluzivno doznao da su bivši partneri pjevačice, Milan Popović i Igor Kojić, vrlo bliski prijatelji

Igor Kojić 30. srpnja napunio je 35 godina, a kako doznaje Story, par dana kasnije organizirao je veliko slavlje na imanju svog djeda po očevoj strani, u jednom selu nadomak Loznice, gradiću 200-tinjak kilometara od Beograda u centralnoj Srbiji. Uzvanici na slavlju ostali su nemalo iznenađeni kad se na slavlju pojavio bivši Severinin partner Milan Popović s kojim je Igor često javno polemizirao i izmjenjivao uvrede dok je bio u braku s našom najpopularnijom pjevačicom.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Story arhiva Severinina najbolja modna izdanja