Brat Novaka Đokovića zaprosio je svoju djevojku Sašku Veselinov baš na mjestu 'gdje je sve počelo', nakon godinu dana veze. Đorđe je svoju djevojku Sašku izveo u šetnju, a dok su uživali u pogledu na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, ona nije ni slutila što joj se sprema.

Organizirao je ljude koji će zabilježiti i ovjekovječiti ovaj trenutak, a onda je Sašku zagrlio s leđa. I dok je ona uživala u pogledu, Đorđe je kleknuo ispred nje i izvadio prsten. Oduševljena i zbunjena Saška rekla je 'da' i pala u zagrljaj budućem suprugu. 'Tamo gdje je počela naša ljubavna priča...', napisala je uz romantični video.

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Nekoliko dana kasnije saznalo se da par čeka svoje prvo dijete te je bilo još razloga za slavlje osim prosidbe, a procurili detalji budućeg vjenčanja. Naime, mladenci će se prvo vjenčati u Beogradu 12. rujna, a zatim će se slavlje nastaviti u Crnoj Gori, točnije u Herceg Novom, a pozvani su samo članovi obitelji i najbliži krug prijatelja.

Srpski mediji su sad objavili jednu zanimljivost o njihovim pripremama za svadbu, a to je činjenica da su Saška i Đorđe odlučili do posljednjeg trenutka skrivati točnu lokaciju vjenčanja čak i od samih gostiju kojima će, kako tvrdi dobro obaviješten izvor, tek sat vremena prije vjenčanja biti rečeno gdje trebaju doći.

‘Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija vjenčanja. Niko ne zna gdje će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju’, tvrdi izvor za Republiku.

Već su ranije otkriveni neki detalji o vjenčanju, iako su ih mladenci nastoje držati u tajnosti.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković vjenčat će se 12. rujna
Instagram 

'Iako su se i Đorđe i Saška trudili da sve detalje vjenčanja drže u strogoj tajnosti, ovdje u Crnoj Gori sve se brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, za koju je obitelj Đoković iznimno vezana, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Kažem 'najvjerojatnije' jer su neki s mladenkine strane za to da vjenčanje bude u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje kaže, mladenci dolaze s 80 gostiju. Koliko im je stalo do gostiju govori i činjenica da su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu', rekao je anonimni izvor za Kurir.

Saška Veselinov bliska je s obitelji svog zaručnika Đorđa Đokovića
Instagram 

'Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tijekom kojih će biti organizirano nekoliko zabava. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naveden poseban dress code kojeg se svi gosti moraju pridržavati. Među uzvanicima će, osim članova obitelji, biti i njihovi najbolji prijatelji i bliski suradnici. Sve će biti na vrhunskoj razini, od stola na kojem će biti specijaliteta svih svjetskih kuhinja, pića i dobre glazbe. Ovo vjenčanje možda nadmašiti Noletovo i Jelenino', dodao je.

Noćenje u hotelu koji su budući mladenci rezervirali penje se i do 3300 eura po noći, a oni su za svakog gosta rezervirali četiri dana. Također, plaćaju i avionske karte kojima povratna karta iznosi oko 200 eura. Ukupno će samo na smještaj i prijevoz gostiju potrošiti oko 150.000 eura.

Više fotografija atraktivne Saške pogledajte u galeriji: 

Instagram Saška Vaselinov djevojka je Đorđa Novaka