Maja Lena Lopatny proslavila je 11. rujna svoj 31. rođendan i moramo priznati da joj godine nikad bolje nisu stajale. 

Pitali smo Maju Lenu kako je proslavila rođendan. 'Bilo je malo druženje, najbliži krug prijatelja', rekla nam je. Upitali smo je vrijedi li ona poslovica - što si stariji, to si više skroman.

'Trenutno sam u godinama kada mi to tako najviše odgovara', poručila je Maja Lena.

Maja Lena Lopatny kći je Mije Begović
Instagram 

Rođendansku želju ima, samo jednu. 'Samo da je zdravlja, ništa mi drugo ne treba', dodala je.

Podsjetimo, njezin otac preminuo je u svibnju, u 78. godini života, nakon duge i teške bolesti, a njegova kći Maja Lena je na komemoraciji bila slomljena. 'Da se ovakva godina ne ponovi', bila je odlučna.

'Moj tata je moj svemir. Teško je, svake sekunde, svakoga dana. Ali on živi tu među nama zbog priča, fotografija, uspomena...', rekla nam je Maja Lena Lopatny.

Prva riječ koju je izgovorila bila je ‘tata’, a njegova očinska ljubav zauvijek će živjeti u njezinu srcu. Najveća joj je podrška u ovim iznimno teškim trenucima, naravno, majka, vrsna glumica Mia Begović koja joj je dala jako važan savjet.

'Dan po dan, sat po sat... i ljubav je spona koja živi vječno', zahvalna je majci koja joj je barem malo olakšala silnu tugu.

U razgovoru za Story.hr u travnju je govorila o odrastanju pod svjetlima reflektora, povezanosti s roditeljima, svojim životnim spoznajama, iskustvima i novitetima.

Progovorila je o tome kako je medijski publicitet utjecao na njezino odrastanje i kakva sjećanja nosi iz djetinjstva.

Više Majinih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Maja Lena Lopatny više ne živi pod povećalom javnosti