Nakon crkvenog vjenčanja, Đorđe Đoković i Saška Veselinov s gostima su otišli u Crnu Goru gdje se održava gala proslava.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković vjenčali su se u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Saška se za slavlje preodjenula u prekrasnu bijelu haljinu na jedno rame s detaljem velike ruže, a riječ je o kreaciji popularnog brenda Mihano Momosa. Kosu je stilizirala u visoku punđu.

Saška Veselinov pleše na svom vjenčanju instagram/whoisilija

Đorđe se uskladio sa suprugom i odjenuo bijelo odijelo.

Prvi ples Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Instagram/tijana.stoisavljevic

Mladenci su otplesali i prvi ples, uz taktove pjesme Sergeja Ćetkovića koji je uz Željka Samardžića zadužen za atmosferu na vjenčanju, a mikrofona je došao i u ruke mladoženjinog brata Novaka Đokovića, koji je bio jedan od najveselijih gostiju već na crkvenom vjenčanju u Beogradu.

'Danas sam najponosniji na brata. Što se tiče bračnih savjeta, sve ću reći samo njemu', rekao je tenisač za Kurir.

Novak Đoković zapjevao na bratovom vjenčanju instagram/whoisilija

Podsjetimo, gala slavlju u Crnoj Gori prisustvuje 80-ak gostiju, članovi obitelji i najbliži krug prijatelja.

'Iako su se i Đorđe i Saška trudili da sve detalje vjenčanja drže u strogoj tajnosti, ovdje u Crnoj Gori sve se brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, za koju je obitelj Đoković iznimno vezana, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Kažem 'najvjerojatnije' jer su neki s mladenkine strane za to da vjenčanje bude u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje kaže, mladenci dolaze s 80 gostiju. Koliko im je stalo do gostiju govori i činjenica da su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu', rekao je anonimni izvor za Kurir.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vjenčanje će proslaviti u Crnoj Gori
Instagram 

'Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tijekom kojih će biti organizirano nekoliko zabava. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naveden poseban dress code kojeg se svi gosti moraju pridržavati. Među uzvanicima će, osim članova obitelji, biti i njihovi najbolji prijatelji i bliski suradnici. Sve će biti na vrhunskoj razini, od stola na kojem će biti specijaliteta svih svjetskih kuhinja, pića i dobre glazbe. Ovo vjenčanje možda nadmaši Noletovo i Jelenino', dodao je.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković ispred crkve svetog Marka u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Noćenje u hotelu koji su budući mladenci rezervirali penje se i do 3300 eura po noći, a oni su za svakog gosta rezervirali četiri dana. Također, plaćaju i avionske karte kojima povratna karta iznosi oko 200 eura. Ukupno će samo na smještaj i prijevoz gostiju potrošiti oko 150.000 eura.

U galeriji pogledajte više fotografija s crkvenog vjenčanja Saške i Đorđa.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.jpeg