Đorđe Đoković i Saška Veselinov izrekli su sudbonosno 'da'.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vjenčali su se u crkvi svetog Marka u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Ceremoniji vjenčanja u Crkvi svetog Marka u Beogradu nazočila je obitelj, kumovi i prijatelji, a osmijeh sa lica nisu skidali.

Nakon što su mladenci primili prve čestitke i poklone, uslijedila je prava zabava, a glavna zvijezda bio je Novak Đoković.

Jelena Đoković i Novak Đoković na vjenčanju njegovog brata
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Najbolji tenisač svijeta najveseliji je gost na bratovom vjenčanju, a to su slijedili i trubači. Pjevao je, plesao i zabavljao se, a onda izvadio novčanice.

Novak je ispred crkve darivao trubače, a kad su mladenci otišli, naručio je pjesme 'Luckasta si ti' i 'Danas majko ženiš svoga sina', te zapjevao iz sveg glasa.

Nole delio hiljadarke na venčanju brata Đorđa i Saške Veselinov Kurir televizija

Tijekom vjenčanja Novak je cijelo vrijeme grlio svoju majku, a nakon izlaska iz crkve istaknuo je kako je na današnji dan najponosniji.

'Danas sam najviše ponosan na brata. Što se tiče bračnih savjeta, sve će reći samo njemu', rekao je tenisač za Kurir.

Vjenčali su se Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Screenshot Kurir televizija 

Veliku pažnju privukla je i njegova supruga Jelena Đoković koja je izgledala savršeno. Supruga najboljeg svjetskog tenisača za ovu je prigodu odabrala usku kombinaciju i svjetlije tonove. Odjenula je bež hlače koje su savršeno istaknule njezine noge i struk te bijelu košulju. Štikle je uskladila uz outfit, dok je kosu nakovrčala i lagano se našminkala.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković su se zaručili na Kalemegdanu
Instagram 

Podsjetimo, brat Novaka Đokovića zaprosio je svoju djevojku Sašku Veselinov baš na mjestu 'gdje je sve počelo', nakon godinu dana veze. Đorđe je svoju djevojku Sašku izveo u šetnju, a dok su uživali u pogledu na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, ona nije ni slutila što joj se sprema.

Organizirao je ljude koji će zabilježiti i ovjekovječiti ovaj trenutak, a onda je Sašku zagrlio s leđa. I dok je ona uživala u pogledu, Đorđe je kleknuo ispred nje i izvadio prsten. Oduševljena i zbunjena Saška rekla je 'da' i pala u zagrljaj budućem suprugu. 'Tamo gdje je počela naša ljubavna priča...', napisala je uz romantični video.

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Nakon crkvenog vjenčanja u Beogradu, raskošna proslava održat će se u Crnoj Gori, točnije u Herceg Novom, a pozvani su samo članovi obitelji i najbliži krug prijatelja.

Srpski mediji su sad objavili jednu zanimljivost o njihovim pripremama za svadbu, a to je činjenica da su Saška i Đorđe odlučili do posljednjeg trenutka skrivati točnu lokaciju vjenčanja čak i od samih gostiju kojima će, kako tvrdi dobro obaviješten izvor, tek sat vremena prije vjenčanja biti rečeno gdje trebaju doći.

'Iako su se i Đorđe i Saška trudili da sve detalje vjenčanja drže u strogoj tajnosti, ovdje u Crnoj Gori sve se brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, za koju je obitelj Đoković iznimno vezana, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Kažem 'najvjerojatnije' jer su neki s mladenkine strane za to da vjenčanje bude u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje kaže, mladenci dolaze s 80 gostiju. Koliko im je stalo do gostiju govori i činjenica da su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu', rekao je anonimni izvor za Kurir.

U galeriji pogledajte više fotografija s vjenčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.jpeg