Saška i ja smo se od prvog trenutka povezali. Naše upoznavanje, kao i ulazak u vezu, a kasnije i brak je kao iz najljepšeg romantičnog filma. Krasi nas to što smo iznimno spontani, sve je nekako došlo prirodno. Čime sam je osvojio, o tome bolje da Saška govori, a na meni je samo da je nastavim osvajati i da gradimo našu ljubav - ekskluzivno za časopis Story govori direktor turnira Serbia Open, 27-godišnji Đorđe Đoković nakon što je stao pred oltar sa svojom voljenom odabranicom, 22-godišnjom voditeljicom, manekenkom i poduzetnicom Aleksandrom Saškom Veselinov.

Inače javnosti poznatiji kao mlađi brat svjetski poznatog i uspješnog tenisača Novaka Đokovića, zajedno sa svojom suprugom Saškom priredio je vjenčanje koje je trajalo gotovo tri dana. Započevši vjenčanjem u srpskoj prijestolnici u crkvi Sv. Marka, gdje su bili prisutni samo najuži članovi njihove obitelji te prijatelji, napravili su spektakl o kojemu su svi pričali. Veliko gala slavlje priredili su u Crnoj Gori u Herceg Novom gdje su u stilu svjetskih jet set faca izgovorili još jednom sudbonosno ‘da’, i to na pješčanoj plaži ukrašenoj impozantnim cvjetnim aranžmanima.

Vjenčanje Saške i Đorđa Đokovića
Privatni album 

- Postojale su simpatije prema njemu, ali nismo odmah ušli u vezu. Prepoznali smo se, ali nakon toga uslijedilo je razdoblje druženja i upoznavanja. Osvajao me svojom dobrotom, manirama, na svaku moju priču on je imao osmijeh od uha do uha, željeli smo doznati sve jedno o drugom. On je bio otvoreniji i poduzimao je korake, dok sam ja onaj tip koji kada se zaljubi, postane sramežljiv. Bilo je preslatko i definitivno naša priča ne sliči današnjim vezama, mi živimo ljubav. Otkako smo se vratili u Beograd, pokušavamo pronaći riječi kojima bismo opisali kako smo se proveli na našem vjenčanju. Jako je teško opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao cijeli život. Veselje nije stajalo puna dva dana, gosti su sve vrijeme bili na nogama, a mi smo zaista uživali i nijednog trenutka nismo skidali osmijeh s lica. Teško mi je izdvojiti najljepši trenutak - našem razgovoru pridružila se i mladenka koja je bila u centru pozornosti regionalnih medija posljednjih nekoliko dana. Saška priznaje kako su već od početka svoje ljubavi maštali o velikom vjenčanju.

- Mi smo u ranoj fazi naše veze razgovarali o vjenčanju i već smo tada znali što želimo i kako bismo da sve izgleda. Kada je došlo vrijeme da se odlučimo za taj veliki korak, naš je dogovor trajao samo pet minuta. Od toga gdje ćemo se vjenčati, kakva će dekoracija i dress code biti, koliko ćemo uzvanika imati. Podijelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobivali, a sadržali su i muške i ženske kupaće kostime, šešire i torbe mog brenda Saash - govori poduzetnica i voditeljica, a vješto je nastavio njezin suprug Đorđe.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković imali su slavlje tri dana
Privatna fotografija 

- Dok sam ja bio zadužen za organizaciju glazbe, protokola i onog najvažnijeg, a to je da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmjerno smo zahvalni svima koji su sudjelovali u organizaciji za naše najvažnije dane - s radošću u očima govori nam od milja zvani Đole koji ima samo riječi hvale za svoju suprugu. Kada je riječ o majčinstvu, Saška ne krije radost i uzbuđenje razmišljajući o novoj životnoj ulozi.

- Naravno. Moj je san ostvariti se kao majka. Jako sam emotivna i volim obiteljski život, imam pokraj sebe životnog suputnika koji mi svakog dana pruža ljubav te se radujem tom danu - rekla je.

Iako su oboje modernih životnih pogleda te je njihovo vjenčanje bilo iznimno glamurozno, zanimalo nas je jesu li se pridržavali nekih tradicionalnih običaja kao što je skrivanje vjenčanice od mladoženjinog pogleda prije same ceremonije.

- Općenito ne volim tradiciju, ali ipak sam skrivala vjenčanicu od Đoleta te sam spavala u hotelu večer prije crkvenog vjenčanja. Za mene je najveći izazov bio to što sam dizajnirala vjenčanicu za građansko vjenčanje pod mojim brendom Saash. Uživala sam u procesu rada i time najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti. Moja mama je moj najbolji prijatelj i oslonac u životu. S njom sam i provela večer u hotelu prije vjenčanja. Ona i Đorđe također imaju jako lijep i iskren odnos, uvijek je tu za nas kada treba, podržavala je našu ljubav - objašnjava Saška. Oboje ističu kako su im najveća podrška i motivacija obitelji koje su ih objeručke prihvatile.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković zajedno su u ljubavnoj vezi
Instagram 

- Podrška obitelji je najvažnija u svemu što sam radio u životu. Srce mi je ispunjeno što su se obje obitelji istog trenutka povezale, što su se prijatelji s obje strane udružili te napravili najbolje i najljepše veselje kojemu sam ikada prisustvovao. Odrastao sam u velikoj obitelji, okružen s mnogo članova obitelji u svakom trenutku. Moja najveća želja, odmalena, bila je da imam svoju obitelj mlad, da moja djeca imaju isto takvo okruženje, puno ljubavi i pažnje. Otac i majka imaju veliku ulogu u mom životu. Stalno se savjetujem s njima u vezi različitih situacija u životu. Mnogo mi znači što su Sašku prihvatili od prvog dana te što su je prepoznali i prihvatili kao mog životnog suputnika - ističe Đole koje­mu je ujedno i najveća podrška stariji brat, teniski as Novak Đoković koji je vidljivo uživao u trodnevnoj svadbi pjevajući i plešući uz ritmove domaće zabavne glazbe.

IMG_8233.jpeg
Privatna fotografija 

Sada kada su se emocije smirile od njihovih najvažnijih dana u životu te u zajedništvu počinju i uživati, ekskluzivno su nam otkrili kamo će otputovati za medeni mjesec.

- Plan nam je na medeni mjesec otići u Ameriku. Đorđe je često tamo putovao zbog poslovnih obaveza i znam da boljeg vodiča neću imati na tom putovanju - otkrila nam je Saška.
Iako su svojim vjenčanjem i obiteljskim poveznicama u fokusu domaćih medija, Đorđe se inače ne voli medijski eksponirati.

- Općenito se trudim što manje eksponirati. No priroda mog posla mi to ne dopušta u potpunosti. Svakako, želim da privatan život ostane privatan kako bih i sebe i svoju obitelj sačuvao od nepotrebnog pritiska - rekao je te simpatično objasnio slaže li se s kultnom izrekom - ‘happy wife - happy life’.

- Apsolutno. Kao i s onim ‘learn to love yourself, before loving others’. Svakako, meni je sreća moje supruge iznimno važna i sve bih na ovom svijetu učinio da ona bude sretna i nasmijana. Da bi čovjek bio sretan, mora imati zdravo okruženje. Mora prepoznati prave vrijednosti u životu, imati pokraj sebe pravog životnog suputnika s kojim može podijeliti sve, biti okružen obitelji i istinskim prijateljima.Ljubav pobjeđuje sve - zaključuje.

Više ekskluzivnih fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji.

Privatna fotografija Saška Veselinov i Đorđe Đoković