Obitelj Đoković organizirala je gala slavlje koje traje tri dana povodom vjenčanja Saške Veselinov i Đorđa Đokovića.

Intimnom vjenčanju u Crkvi svetog Marka u Beogradu prisustvovali su članovi najuže obitelji, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja, dok su u Crnoj Gori priredili veliko slavlje, a potom i zabavu na plaži sutradan.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.jpeg

Mladenci su cijelo vrijeme bili raspoloženi i nisu skidali osmijehe s lica, no najveseliji među prisutnima svakako je bio Novak Đoković.

Osim crkvenog vjenčanja, Đorđe i Saška imali su i romantičnu ceremoniju na plaži u Crnoj Gori. Mladenci su bili bosi, a Đorđe je čekao Sašku u bež odijelu, koja je do oltara prošetala u bijeloj haljini s cvjetnim aplikacijama, noseći buket u ruci.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Instagram/stankobudimkic 

Kurir je došao u posjed ekskluzivnih fotografija s Đokovićeva vjenčanja.

Na jednoj od fotografija vidi se kako je tenisač pao na koljena, a Novak je cijelo vrijeme pjevao. U jednom trenutku je otkopčao košulju, a potom je skinuo.

Đokovići slavlje pevanje Twitter/@itsme_michel

Novakov otac, Srđan Đoković također je pokazao koliko je veseo, pa se popeo na stol i zaplesao s ostalim gostima otpjevavši nekoliko pjesama.

U jednom trenutku najveseliji gosti uskočili su u more.

Ludilo: Ljudi skočili u more na svadbi Đorđa Đokovića! Instagram

Jedna od najveselijih bila je i Jelena Đoković, koja je za plažu odjenula rupičastu tuniku ispod koje je nosila kupaći kostim, a popela se i na binu. Navečer je atmosferu na vjenčanju podigla i pjevačica Milica Pavlović, a za dnevnu zabavu zadužen je bio pjevač Saša Kovačević.

Jelena Đoković i Milica Pavlović na svadbi Đorđa i Saške TikTok/anat9377
Novak Đoković slavlje  Privatna arhiva

Na slavlju u Crnoj Gori pjevali su i pjevači Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković te Željko Samardžić.

Izvor blizak Saški i Đorđu, koji je želio ostati anoniman, svjedoči da ništa nisu prepustili slučaju kada je u pitanju organizacija.

'Proslava koja je organizirana u Crnoj Gori sastojala se od dva dana potpuno drugačijeg provoda', rekao je izvor.

Inače, Dijana Đoković zaplakala je jučer kada je njezn mlađi sin izgovorio sudbonosno 'da' u ckrvi, a sve vrijeme ju je grlio najstariji nasljednik Novak.

Dijana Đoković zaplakala je na vjenčanju Đorđa Đokovića i Saške Veselinov
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

'Najponosniji sam danas zbog brata. Što se tiče bračnih savjeta, sve će mu to doći samo od sebe', rekao je za Kurir ponosni Novak kada je izašao iz crkve. Novak je ispred crkve častio trubače, a kada su mladenci izašli naručio je pjesme 'Luckasta si ti' i 'Danas majko ženiš svoga sina'.

Podsjetimo, Saška Veselinov i Đorđe Đoković u kolovozu ove godine proslavili su godinu dana veze, a ubrzo nakon toga su se i zaručili. Prosidba se dogodila na Kalemegdanu, na mjestu gdje su se prvi put poljubili.

U galeriji pogledajte više fotografija s drugog vjenčanja Đorđa i Saške.

Instagram Drugo vjenčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića