Na Instagram profilu preminulog Vidoja Ristovića, nedavno je osvanula nova objava.

Sasvim je jasno zašto je to iznenadilo sve one koji i dalje prate njegov profil, a još je čudniji sadržaj koji je objavljen.

Naime, na profilu pokojnog supruga Nikoline Pišek pojavila se fotografija stambene zgrade s potpisom jednog srpskog biznismena. Uz to je stajala i opcija 'Postavite mi pitanje' koja omogućava pratiteljima neki oblik razgovora s osobom s druge strane.

Objava na Instagramu Vidoja Ristovića
Instagram 

Dok Nikolina još uvijek nije komentirana bizarnu situaciju, Vidojev otac Miša Grof je burno reagirao kada su ga pitali je li netko prodao njegov profil. 'Kako to mislite prodao? Nisam ni znao da se to može. Vjerojatno je neka greška. Ja imam pristup profilu, a vjerojatno ima i Nikolina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno', rekao je, prenose srpski mediji.

Dodao je i da zna spomenutog biznismena 'Gagija'.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

Inače, nedavno je ponovno u medijima izbila prava drama nakon što je Borna Kotromanić na svom Instagramu objavila poruke koje joj je pokojni Vidoje slao, a među njima i poruku u kojoj joj obećava da će joj dati apartman koji opisuje kao jedan od najljepših u Europi.

'Hoćeš li da ti organiziram da pogledaš apartman koji ću ti dati sljedeći put kad dođeš, sigurno je jedan od najljepših u Europi', napisao je on.

Poruke Vidoja Ristovića Borni Kotromanić
Instagram 

Otkrivanje poruka uslijedilo je nakon sukoba Nikoline i Borne u koji se ranije uključila i Vlatka Pokos koja je branila Nikolinu od tadašnjih napada Miše Grofa.

Svoju su komunikaciju kasnije prokomentirale i Borna i Vlatka za Story. Vlatka u svojoj kolumni u kojoj je Bornu nazvala 'dobrodržećom gospođom koja se svojedobno dobro (bogato) udala i još bolje razvela’, a istaknula je da joj je zasmetalo što je svoje optužbe protiv Miše Grofa, Vidojeva oca, iznijela da bi 'povrijedile i ponizile ženu koja je sama na medijskoj i životnoj vjetrometini'.

'Prema tuđim supruzima nema baš previše obzira, čak i ako su mrtvi. Prema njihovim udovicama još manje. Bez imalo empatije, ljudskosti i elementarne pristojnosti napala je ženu koja proživljava vjerojatno najteže dane u životu, blateći njezina nedavno preminulog mladog supruga', pisala je Vlatka.

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos su se posvađale oko Nikoline Ristović
Instagram 

Borna je u intervjuu za Story rekla da se s Nikolinom nije čula te naglasila da je 'drama bila s Vlatkom Pokos, a ne između Nikoline i mene'.

'Meni je ona draga i simpatična i mislim da jako voli svoju djecu. U braku s Vidojem puno toga je gutala i trpjela misleći da će materijalna situacija pridonijeti ne samo zadovoljavanju njezinih apetita, nego da će to biti dobro i za njezinu djecu, ne shvaćajući pritom da neke stvari imaju preveliku cijenu', iznijela je tad svoje mišljenje o Nikolini.