Holivudska glumica Angelina Jolie neko je vrijeme provela u Pakistanu kao izaslanica Ujedinjenih Naroda za izbjeglice, a sada se vratila kući u Los Angeles gdje su je odmah paparazzi uslikali s 14-godišnjom kćerkicom Vivienne.

Njih su dvije zajedno obavljale kupovinu namirnica u jednom marketu, a kako se i priliči prigodi, bile su odjevene u ležerne modne kombinacije.

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

Inače, upravo je s njome Angie najčešće viđena u javnosti, iako se o njoj najmanje piše. Ona i njezin brat blizanac Knox rođeni su na francuskoj rivijeri, u prekrasnoj Nici, a Knox je na svijet došao minutu ranije od svoje sestre. Upravo su njihove fotke Angie i Brad prodali magazinu People i Hello! za 15 milijuna dolara i novce iskoristili za svoju dobrotvornu udrugu. Blizanci se školuju kod kuće, a čini se da nastavljaju filantropskim i humanitarnim stopama svoje majke.

Iako par možda nije htio da djeca idu njihovim, glumačkim stopama, i Knox i Vivienne već su se okušali u tome. Tako je ona utjelovila mladu princezu Auroru u filmu 'Maleficent' (gdje se pojavila zajedno s majkom), a Knox je dao svoj glas liku Ku Ku u filmu 'Kung Fu Panda 3'.

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

Upravo su Vivienne mnogi nazvali i najtajanstvenijim djetetom glumačkog para.

Inače, proteklih nekoliko mjeseci, nikada se ovoliko nije pisalo o odnosu Brada Pitta i Angeline Jolie. Naime, nakon što su se razveli 2019. godine, ne prestaju se povlačiti po sudu, a nedavno su u javnost isplivale informacije koje su zgrozile sve one koji su mislili da je brak ovo dvoje glumaca bio i više nego savršen. Realno gledajući, tako je i izgledao.

Naime, nakon što je Jolie prijavila Brada FBI-ju za obiteljsko nasilje te otkrila da ju je na letu avionom 2016. godine udario, prignječio joj lice u wc-u o zid te joj ostavio modrice na tijelu, sada ga je optužila i da je nasilnik nad djecom. Naime, glumica tvrdi da je njezin bivši suprug pokušao ugušiti jedno njihovo dijete, najvjerojatnije najstarijeg posvojenog sina Maddoxa.

Maddox Jolie-Pitt najstariji je sin Angeline i Brada
Profimedia 

'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', tvrde izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Navodno je sve vrijeme leta Brad bio jako pijan te je Angelinu zalio pivom, a polijevao je i svoju djecu crvenim vinom. Angelina želi da se ponovno povede istraga o tome je li Brad sposoban odgajati djecu te da ako nije sva prava skrbništva pripadnu njoj. Inače, par se još uvijek sudi zbog imanja u Francuskoj i njihove vinarije, a čini se kako tu kraj sagi razvoda 'Brangeline' neće biti kraj.