Tiffany Trump, najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, ovog će vikenda izreći sudbonosno 'da' 25-godišnjem tajkunu Michaelu Boulosu. Ususret vjenčanju, Tiffany je pripremila 'mini slavlje' na kojem se pojavila njezina polusestra Ivanka, inače najstarija Trumpova kći koju je dobio u braku s nedavno preminulom Ivanom Trump.

Ivanka je na svom Instagramu podijelila fotografiju sestara Trump koje su pozirale s Larom Trump, suprugom njihova brata Erica. Buduća mladenka za slavlje je odjenula čipkastu haljinu do ispod koljena dok su druge gošće nosile bijelu haljinu s plavim uzorcima.

Tiffany i njezin četiri godine mlađi zaručnik Michael zaručili su se u siječnju ove godine u dvorištu Bijele kuće. 'Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom', napisala je tada Tiffany.

Trumpov budući zet rođen je u Libanonu, a nasljednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za kojeg se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. Luksuzno vjenčanje održat će se 12. studenog na imanju Mar-a-Lago na Floridi, a prema pisanju američkih medija na svadbi će sudjelovati oko 500 uzvanika.

'Crna ovca obitelji', kako američki mediji nazivaju Tiffany, jedna je od rijetkih članica loze Trump kojoj se ne sudi zbog prevare ili pronevjere novca.

Upravo to što je odrastala samo uz majku Marlu Maples, koja je bila druga Donaldova supruga, učinilo je Tiffany potpuno drugačijom od ostatka obitelji, a ni danas nije netko tko se ‘gura’ da bude u centru pažnje. Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana ‘autsajdericom’ spasilo ju je ‘provlačenja po blatu’ kroz koje su prolazili njezina braća i sestre jer su podržavali očeve, nerijetko bizarne, ideje.

Tiffany Trump 2011. godine je snimila pjesmu 'Like A Bird'
Story 

O odnosu bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove druge supruge, glumice i bivše manekenke Marle Maples, svojevremeno su brujali svi mediji. Razlog je jednostavan - u vrijeme kada su njih dvoje započeli romansu, on je još uvijek bio u braku s pokojnom Ivanom Trump. Nakon njegovog razvoda par se vjenčao, a u braku su bili od 1993. do 1999. godine.

Marla Maples je bivša supruga Donalda Trumpa.
Profimedia 

Razvod je bio neizbježan jer se, kako je kasnije Marla ispričala, ‘nisu slagali u pogledima na svijet, a imali su i drukčiju ideju o odgoju kćeri’. Nakon toga Marla se preselila u Kaliforniju gdje je sama odgajala Tiffany.