Srpski nogometaš Aleksandar Kolarov 10. studenoga proslavio je 37. rođendan, a osim po vrlo uspješnoj nogometnoj karijeri, privukao je pažnju svojim ljubavnim životom.

Aleksandar Kolarov slavi 37. rođendan
Profimedia 

Aleksandar je od 2007. godine u braku s Vesnom s kojom ima kći Unu i sina Nikolu, a 2019. šuškalo se o njihovom razvodu. 

Do razvoda čini se nije došlo jer su se ove godine zajedno pojavili na vjenčanju Mihajla Šaulića, sina legendarnog pjevača Šabana Šaulića.

Vesna Kolarov i Aleksandar Kolarov u braku su od 2007. godine
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Poput bombe 2015. odjeknula je vijest da Kolarov definitivno napušta Manchester City i Englesku te se vraća u Italiju, gdje je živio od 2007. do 2010. godine.

Osim zbog interesa talijanskih klubova, Kolarov se želio vratiti u Italiju zbog godinu dana starije ljubavnice, manekenke Kristine Mijačević.

S Kristinom je s povremenim prekidima bio u vezi više od 15 godina. Njihova ljubav traje još od tinejdžerskih dana, a najviše su se viđali kada je manekenka živjela u Londonu, a nogometaš u Manchesteru.

Kako su tvrdili izvori bliski paru, Kristina je 2015. ostala trudna i željela je roditi u Beogradu, iako je u Italiju otišla nakon nedavne medijske pompe protiv nje i Kolarova, odnosno kada je preljubnička afera izašla na vidjelo. Nogometaš joj je kupio stan u Beogradu u kojem bi živjela s njihovim sinom.

Kristina je rodila sina Petra kojeg je Aleksandar priznao, ali je i ostao u braku sa suprugom Vesnom.

Također, isti izvori tvrde da je manekenka svom partneru postavila ultimatum da bira između nje i njegove supruge.

Kasnije je otkriveno da je Kolarov napustio ljubavnicu dok je bila trudna, ali je djetetu ipak dao prezime. 

'Kolarov i Kristina prekinuli su prije nekoliko mjeseci, točnije dok je ona bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, bili su u kontaktu i nakon prekida jer je Aleksandra zanimalo kako napreduje trudnoća. Kada je rodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a nakon izlaska iz bolnice sin joj se prezivao Mijačević. Međutim, prije šest dana nogometaš je priznao dijete i dao mu prezime Kolarov', rekao je izvor za Kurir.

Aleksandar Kolarov varao je suprugu Vesnu s Kristinom Mijačević
Instagram 

Izvor je tada naveo i da se nogometaš pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljub, pa se morao posavjetovati s njom kako ne bi ponovo zapao u bračnu krizu.

Priča se da je Kolarov odustao od razvoda iz financijskih razloga, odnosno zato što bi pola stečene imovine morao dati supruzi Vesni s kojom je u braku prije nego što je postao profesionalni nogometaš.

Aleksandar Kolarov nije se razveo od supruge Vesne zbog financijskih razloga
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Nitko od aktera nikada se nije javno oglašavao o cijeloj situaciji.

Kristina je danas modna dizajnerica čije kreacije nose brojne poznate dame srpske estrade, a po srpskim kuloarima priča se da ljubavni odnos nogometaša i dizajnerice nikada nije prestao te da je njihova veza javna tajna.

U galeriji pogledajte više fotografija Kristine Mijačević.

Instagram Kristina Mijačević je ljubavnica Aleksandara Kolarova s kojim ima sina Petra