Tenisač Novak Đoković slavio je u Torinu u meču prvog kola završnog Mastersa pobijedivši Stefanosa Tsitsipasa, a i ovoga ga je puta iz publike bodrila njegova supruga Jelena Đoković.

Nije trebalo proći mnogo vremena, a da se regionalni mediji ne raspišu o detalju koji je Jelena nosila na ruci.

Naime, riječ je o crvenoj končanoj narukvici, a kako pišu srpski mediji, ona u Srbiji ima dugu tradiciju. Naime, navodno služi kao zaštita od uroka, a takvo je vjerovanje uvriježeno među pojedincima u kulturama i religijama kao što su budizam, hinduizam i judaizam.

Kod hindusa, svećenici bi u tijeku molitve vjernicima vezivali crveni konac za ruku - kod muškaraca i udanih žena na desnu, a kod djevojaka na lijevu. Vjeruje se da pojačava moć molitve kao i da doprinosi duhovnom uzdizanju.

Porijeklo samog vjerovanja vrlo vjerojatno leži u činjenici da su naši preci bolna mjesta liječili zagrijavanjem, i to najčešće uz pomoć vune.

Inače, modna izdanja Jelene Đoković uvijek su pod budnim okom javnosti.

Jelena Đoković supruga je Novaka Đokovića
Dražen Kokorić 

Uvijek se vodi pravilom 'manje je više', a kroz godine je ostala dosljedna klasičnom stilu. Također, najčešće nosi neutralne boje. Iako se nerado ističe skupom garderobom, svoje odjevne kombinacije Jelena voli začiniti pažljivo odabranim dodacima.