Magazin Elle proslavio je 20. rođendan partyjem i dodjelom nagrada u Meštrovićevom paviljonu.

Elle Style Awards 2022. godine
Robert Gašpert 

Magazin je nagrade dodijelio u 12 kategorija.

Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil, magazin Elle i ove je godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Mare Milin, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar i mnogih drugih.

Koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec pojavila se u bijelom, a nama je otkrila hoćemo li je ponovno gledati na malim ekranima, kao i zašto njezin partner Hrvoje Jelinčić nije došao s njom.

Larisa Lipovac Navojec na Elle Style Awards događaju 2022. godine
Robert Gašpert 

Larisa je bila dio showa 'Ples sa zvijezdama', a otkrila nam je nedostaje li joj uloga članice žirija.

'Nedostaje mi, moram priznati, iako je bilo vrlo intenzivno dok je trajalo snimanje. Uskoro ide nova sezona, veselim se tome, sad ćemo početi snimati kampanje i najave. Nadam se da će biti kao i prošle godine, u smislu kvalitetnih kandidata i zvijezda te da će biti i puno kvalitetnog plesa', rekla nam je.

Za ovu prigodu odjenula je bijeli kombinezon, a priznala nam je da je većinom u opuštenim izdanjima.

'S obzirom na to da moj posao uključuje puno znoja, proba, aktivnosti,... svi koji me znaju, znaju da sam većinom u sportskom izdanju. Ali naravno, za posebne događaje imam tim ljudi koji se brine o mom izgledu. Sve je puno lakše kad imaš nekog tko ti sve osmisli i pomogne, kao što je moj Clan Store koji je uz mene već godinama, Žana Kožul koji me šminka i Marko koji mi uvijek napravi najbolju frizuru.'

'Svi zajedno nekako radimo na tome, jer naravno da je gušt imati priliku srediti se i izgledati veličanstveno.'

Larisa je u sretnoj vezi sa 6 godina mlađim DJ-em Hrvoje Jelinčićem. U početku su svoju ljubav skrivali, a sada nam je otkrila zašto Hrvoja rijetko vidimo s njom u javnosti. 

Larisa Lipovac Navojec u vezi je s Hrvojem Jelinčićem
Robert Gašpert 

'Dosta ga je teško nagovoriti da dođe sa mnom na evente, ali evo danas je na poslu pa nije mogao doći, ali on prati sva moja događanja i projekte. Moram reći da imam stvarno jako dobrog partnera uz sebe, prikloni se svim mojim željama i mojim poslovnim obavezama i planovima. Jako mi znači njegova podrška i bez njega to ne bi bilo to', rekla nam je za kraj.

U našim galerijama pogledajte kako je bilo i što se nosilo na dodjeli Elle Style nagrada.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.