Magazin Elle proslavio je 20. rođendan. Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, prošlog utorka se održao događaj godine i iščekivana dodjela Elle Style Awards.

Crna boja, koja je bila dress code događanja, savršeno je pristajala Mireli Holy koja nam je priznala da uživa biti okružena lijepo odjevenim ljudima koji se vesele 'jer nema pandemije'.

'Ja sam uglavnom u crnom, a ljeti nosim bijelu odjeću. Sad na sebi imam svoju kreaciju. Ja sam je dizajnirala, a moja je krojačica sašila. Kad se rodi ideja, stavim je na papir i moje dizajniranje ide jako brzo. Na primjer, svidi mi se materijal i ja odmah krenem razmišljati što bih s njim mogla napraviti', rekla je Mirela koja voli podržati i domaće kreatore.

Mirela Holy voli nositi perike
Robert Gašpert 

Bivša je ministrica nedavno privukla dosta pažnje zbog drastične promjene imidža, odnosno nikad duže kose. Ipak, to nije prvi put da je prošetala novi izgled, jer su je Storyjeve kamere u takvom izdanju uhvatile još početkom ožujka. Holy je ispričala kako uvijek nosi perike te nam je otkrila koji je razlog tome.

'Ja uvijek nosim perike. I sad na sebi imam periku. Razlog tome je što mi je kosa tanka i masna i onda bih je morala prati svaki dan kako bih imala urednu i pristojnu firzuru. Meni se to ne da', kazala je.

Mirela Holy bivša je ministrica okoliša
Robert Gašpert 

Holy je u dugogodišnjoj vezi s fotografom Sinišom Bužanom, a o ozakonjenju njihove jubavi - ne razmišlja. Često otvoreno govori kako ju to ne zanima te da ne želi imati djecu. U Siniši je pronašla sve što je tražila te ju on nikako ne sputava, kao ni obrnuto. 

'Ljubav nema veze s papirom. Bitan je odnos između dvoje ljudi, razumijevanje i prijateljstvo. Mislim da ljudi od svojih partnera, općenito imaju nerealna očekivanja. Pojedinci žive u svijetu filmova pa takav scenariji priželjkuju i u stvarnom životu', priznala je pa pa se osvrnula na ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru te je iskritizirala FIFA-u.

Mirela Holy u dugogodišnjoj je vezi s fotografom Sinišom Bužanom
Robert Gašpert 

'Nogomet, općenito, nije najpoštenija djelatnost na svijetu. Znamo da je FIFA imala cijeli niz različitih skandala i korupcijski afera tako da me njihov odabir Katara za zemlju domaćina uopće ne čudi. Da bi trebalo, ipak, voditi računa o poštivanju ljudskih prava kada se organiziraju tako velike svjetske manifestacije – apsolutno da', zaključila je bivša ministrica.

Više fotografija s događanja pogledajte u galerijama.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Philip Morris International, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.