Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JE LI OVO NAJSLAĐI BLOOMOV IZRAZ LICA DOSAD? Maja se pohvalila da uči novu vještinu, a on je rastopio srca fanova

Maleni Bloom Tatarinov uči engleski, a njegovo oduševljenje na satu tog jezika izazvalo je pomutnju na Instagramu.

 bloom tatarinov Izvor: Instagram/@majasuput

Bloom Tatarinov uveseljava cijelu Hrvatsku svojim nestašlucima i avanturama na svakodnevnoj bazi, a za sve je zaslužna njegova mama Maja Šuput koja s fanovima dijeli intimne trenutke s dječakom.Tako nam je sada putem Instagram storyja otkrila da je Bloom krenuo pohađati radionice za djecu na engleskom te tako, iako nema još ni dvije godine, uči taj jezik.

 bloom tatarinov Izvor: instagram/screenshot

Podijelila je nekoliko videa Bloomova igranja s učiteljicom engleskog jezika, no po viđenom su ga puno više zanimale igračke koje su bile prisutne. Tako se vidi kako se maleni Bloom odjeven u klasični božićni pulover u crvenoj boji, a na čijoj je prednjoj strani ispleten maleni sob Rudolph, iga na podu sa svojom učiteljicom i prvo slaže kockice, a zatim puše i balončiće.

 Bloom Tatarinov na radionici engleskog Izvor: instagram/screenshot

Blooma je igra s balonima posve razdragala pa se smiješio i čudio, a izrazi lica koje je namještao oduševili su i Maju i sve prisutne, kao i njegove brojne fanove na Instagramu. Maja je u opis storyja napisala 'faca je sve' i objasnila da još ne zna normalno puhnuti, pa se zato mučio s licem kako bi natjerao sapunicu da se pretvori u mjehuriće.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image