Jučer smo na profilu Maje Šuput mogli vidjeti njezinog preslatkog sina Blooma u božićnom izdanju. Naime, nosio je preslatki crveni pulover s motivom jelena.

Odmah su svi pomislili da je u obitelj Šuput-Tatarinov stigao Božić, a sada je Maja otkrila da se iza jučerašnjih videa zapravo našla priča o božićnom photoshootingu.

Božićni photoshooting obitelji Šuput-Tatarinov
Instagram 

Naime, Maja Nenad i Bloom pozirali su u dva drugačija božićna ambijenta, kao i u dva drugačija božićna izdanja - jednom u crvenim nijansama, drugi put u zelenim.

Božićni photoshooting obitelji Šuput-Tatarinov
Instagram 

'Nama je Božić počeo. Jedva čekamo slike', napisala je Maja u opisu Instagram Storyja.

Božićni photoshooting obitelji Šuput-Tatarinov
Instagram 

A jedva čeka i 9. prosinca kada će u zagrebačkoj Areni održati koncert sa Željkom Bebekom, Mate Bulićem, Jolom, Zlatkom Pejakovićem i Draženom Zečićem. 

Tako je  na svom Instagramu podijelila kako teku pripreme za veliki dan. U dvorani je vježbala koreografiju za pjesmu 'Lopove', a među plesačima su se našla i poznata plesačka lica domaće scene kao što su Luciano Plazibat, Martina Vuletić i Helena Janjušević.

'Krenuli smo. Danas moja prva proba za Arenu', napisala je Maja u prvom videu pa dodala da je vesela jer je 'pokopčala' korake.

Maja Šuput imat će prvi koncert u Areni Zagreb
Instagram 

Plesala je u sportskom izdanju plavog topa i narančastih tajica i, naravno, u štiklama jer će ipak u njima izvesti viđenu koreografiju.

Inače, Maja je zasjala na posljednjoj naslovnici magazina Story gdje je ujedno i otkrila hoće li Bloom uskoro dobiti društvo u vidu brata ili sestre.

'Apsolutno ne. Ne priželjkujem i ne radimo na tome. Suprug i ja smo završili s reprodukcijom djece'. 

Nedavno je Nenad za Story.hr rijetko progovorio o svojoj supruzi i sinu. 'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', izjavio je Nenad pa se osvrnuo na obiteljska putovanja koja uvijek popratimo na Majinom profilu.

'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.

Posljednje putovanje obitelji Šuput-Tatarinov bilo je ono iz Dubaija gdje su do nedavno uživali, a domaća je javnost budno pratila svaku njihovu avanturu.