Supruga srpskog tenisača Novaka Đokovića, Jelena Đokovića, jedna je od onih poznatih dama koja nerijetko dijeli svoje stavove o braku, roditeljstvu i brojnim drugim temama. 

Jelena Đoković supruga je tenisača Novaka Đokovića
Instagram 

Ovaj put je pažnju privukla nakon što je reagirala na jedan video. Naime, Petar Vasić, koji se bavi marketingom na društvenim mrežama, na šaljiv način je opisao pojedine muškarce koji se žale na svoje žene.

Najgori su tipovi oni koji ogovaraju svoje žene. Ti si je izabrao. Šuti. Ideš i pričaš svima kako si glup zato što si izabrao ženu koju ne želiš… Umjesto da je ogovaraš, trebaš se pogledati i kazati kako možda ne daješ dovoljno u toj vezi’, rekao je među ostalim.

Jelena Đoković je ovu snimku komentirala s emotikonima koji plaču od smijeha te je video podijelila na svom Instagramu uz opis ‘da se slatko nasmijala’.

Inače, bračni par Đoković ima dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru, a Jelena je nedavno u intervjuu za Story.hr progovorila o obitelji. Među ostalim, pitali smo je što znači biti majka pred očima cijelog svijeta i kako se nosi s tim.

Jelena Đoković i Novak Đoković imaju dvoje djece
Instagram 

'Mnogo ovisi o tome kako se ja osjećam u određenim trenucima. Kada sam umorna i preopterećena - sve mi je teško. Kada sam odmorna, ispunjena ljubavlju i razumijevanjem svojih najbližih - onda mi ništa nije teško. To je najiskreniji odgovor koji mogu dati jer sam blagoslovljena što imam ovakav život, divnog supruga i što smo dobro i što imamo obitelj koja je zdrava i bilo bi suludo da sada govorim o nekoj težini. Svakodnevno osvješćujem svaki svoj blagoslov, ali, iskreno, čovjek sam, i meni emocije jako diktiraju kvalitetu života, novac i moć nisu rješenje’, rekla nam je.

Jelena Đoković i Novak Đoković imaju dvoje djece
Instagram 

A evo što kaže tko je stroži roditelj, ona ili Novak.

'Mislim da smo sve po potrebi i po situaciji. Lako je biti strog i postaviti se iznad djece, ali kada smo mi osviješteni i kada smo svoje potrebe namirili, onda različite situacije koristimo da se zbližimo s djecom, a ne da postavimo sebe na vrh hijerarhije. Mislim da se mi trudimo razumjeti. Svi griješimo. Nažalost, društvo je grešku previše svrstalo u negativan kontekst, umjesto da na nju gleda kao na način učenja. U našoj kući greška znači put učenja i saznavanja novih stvari, hrabrosti i smjelosti - naša se djeca usuđuju isprobavati nove stvari. Naravno, jasne granice postoje, ali ne moramo kontrolirati baš svaku riječ ili svako ponašanje djeteta. Cilj je konekcija, ne korekcija’, objasnila je.