Ivana Mišura Vlaović i suprug Goran Vlaović, kako je Story ekskluzivno doznao, čekaju drugo dijete.

Par od ranije ima kćerkicu Vanu, a i drugo dijete će im biti djevojčica koja bi na svijet trebala stići u prvim danima 2023. godine.

Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić’, rekla nam je nedavno presretna mama Ivana.

Podsjećamo, Story je također prvi objavio da su naša nogometna legenda Goran Vlaović i Miss Universe 2014. Ivana Mišura Vlaović u ljubavnoj vezi. Par se ispočetka skrivao, a da su zajedno otkrilo se 2018. Tri godine poslije, u veljači 2021. stigla im je kćerkica Vana koja sad s nestrpljenjem iščekuje sestricu.

Kako par svoju intimu voli zadržati za sebe, trudnu Ivanu nismo imali prilike vidjeti, sve do sad, kad je bivša Miss Universe Hrvatske, Ivana Delač podijelila njihovu zajedničku fotografiju u svečanim izdanjima.

‘S najljepšom trudnicom’, napisala je kratko uz fotografiju na kojoj poziraju u glamuroznim haljinama. Ivana Delač se ovdje odlučila za kratku crnu haljinu sa šljokicama, zatvorenu u gornjem dijelu i s prozirnim rukavima.

Ivana Mišura Sandrić doslovno je zablistala u haljini od svjetlucavog materijala koja je istaknula njen sad već prilično veliki trudnički trbuščić. Pozirala je sa širokim osmijehom, a osim haljine blistalo je i njeno lice.

Inače, Ivana je u ranijem intervjuu za Story.hr otkrila kako se osjeća u ulozi majke.

Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da katkad bude teško ustati i biti budna svaki put za nju, udovoljavati apsolutno svim željama. Osjetljivija sam majka, to mi je prvo dijete i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali kažu mi da pazim jer djeca znaju manipulirati. Ali da, život mi se definitivno promijenio i prekrasan je’, rekla nam je tad.

Kako sebe vidi kao oca otkrio je jednom prilikom i Goran, koji osim malene Vane, ima i troje djece iz prvog braka, sa spisateljicom Milanom Vlaović.

Goran Vlaović i Ivana Mišura Vlaović čekaju drugo dijete
Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive 

‘Glupo je da se hvalim, ali sam odličan, imam iskustva i mislim da je najbitnije ne plašiti se toga. Sa zadovoljstvom volim napraviti sve oko bebe, ne vidim to kao muški ili ženski posao, to je interakcija s vlastitim djetetom i to je predivna stvar’, rekao je u intervjuu za IN Magazin.

Podsjećamo, Goran i Ivana upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, iako ljubavnu vezu nisu započeli odmah, već tek dvije godine nakon početka poznanstva. Svoju ljubavnu romansu uvijek su držali od oka javnosti, te se gotovo nikad ne pojavljuju na društvenim događanjima.

Ivana Mišura i Goran Vlaović vjenčali su se u kolovozu 2021.,
Instagram screenshot 

Iako bivša misica i umirovljeni nogometaš ne pričaju o privatnom životu, Mišura je jednom prilikom otkrila čime ju novopečeni muž osvojio.

'Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita, ja bih rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija koju mi svi tražimo', istaknula je u ranijem intervjuu za IN Magazin.