Marijana Mikulić nedavno je proslavila 41. rođendan, a svoj je odmor od kućanskih obaveza nastavila u hotelu u kojem uživa daleko od svoje obitelji.

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju iz hotelske sobe okružena hranom koja joj je servirana u krevetu, a u opisu fotografije otkrila je kako na trenutke pomisli da je sve to samo san.

'Kako mi je? Evo sve me je stid koliko sam se uspjela isključiti i koliko mi je dobro. Mir, tišina, ne kuham, ne perem, krevet samo za mene… Sve se povremeno uštipnem. Svima želim bar ponekad ovako nešto! Živili!', napisala je ispod objave, a ranije je otkrila kako je to bio dar od supruga Josipa s kojim ima troje djece, pa je u obitelji Mikulić uvijek veselo.

Mikulić je na društvenim mrežama otkrila da je 41. rođendan provela u jednom zabavnom centru, te je podijelila fotografije s proslave na kojima uživa sa suprugom i ekipom.

'Htjela sam samo da se nas nekolicina parova malo družimo, ali naravno da su mnogi spriječeni zbog dječjih temperatura, korone, nedostatka dadilja… Ali bila je ovo jedna sasvim drugačija, odlična proslava. Lasertag, bacanje sjekira, karaoke (neću to stavljati da vam bubnjići ne prokrvare). Mi žene smo u lasertagu rasturile frajere i to prenadmoćno. U bacanju sjekira tri žene su bile bile u top pet bacača, ali prvi je bio moj muž (bit će mene zamišljao dok je bacao). Ni s tortom se nismo svi slikali jer su nas karaoke uzele pod svoje!!', napisala je.

Marijana Mikulić proslavila je 41. rođendan
Instagram 

'Uglavnom, proslava kakvu preporučujem svima, pogotovo lasertag i karaoke. A ono što i sebi i svima želim u narednoj, i svim godinama koje slijede: Manje potrebe za prosvjedima, želim nam vladu koja osluškuje svoje građane, koja brine za najranjivije. A ne da su potrebne Non-stop javne akcije za pomoć za lijek, za hranu, za osnovno dok šačica ljudi uživa boga svoga krađom na svakom koraku Lijepe (sad već opustošene) Naše!! Živili vi meni!! Živjela Vlada RH', dodala je.