Hrvatska reprezentacija će se nakon utakmice s Argentinom boriti za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Večeras je na redu utakmica Francuske i Maroka te će jedna momčad otići u finale, dok će se drugi boriti s nama.

A tko će u nedjelju istrčati na teren i pokušati izboriti svoje mjesto na samom vrhu saznat ćemo danas u 20 sati kada će se sastati reprezentacije Francuske i Maroka, najvećeg iznenađenja ovog Svjetskog prvenstva.

Jedna od najvećih senzacija marokanske reprezentacije je 24-godišnji Achraf Hakimi, ujedno i igrač francuskog PSG-a. Upravo je on raznježio čitav svijet kada je nakon pobjede nas Španjolskom uspjeh proslavio otrčavši u zagrljaj majci koja ga je bodrila s tribina.

Achraf Hakimi igrač je marokanske nogometne reprezentacije
Profimedia 

Inače, reprezentativac je 2018. godine u jednom intervjuu progovorio o svojoj obitelji.

'Moja majka je bila čistačica, a moj otac je radio kao ulični prodavač. Bili smo skromna obitelj koja se borila da preživi. Danas se svaki dan ja borim za njih. Žrtvovali su sebe za mene. Uskratili su mojoj braći mnogo toga kako bih ja uspio', otkrio je tom prilikom.

Inače, marokanski reprezentativac u braku je s 12 godina starijom glumicom imena Hiba Abouk. Španjolsko-tuniska glumica, koja ima i libijske korijene, najpoznatija je po glavnoj ulozi u televizijskog seriji 'El Principe' koja se jedno vrijeme emitirala i u Hrvatskoj.

Iako o svom odnosu ne govore mnogo te pokušavaju privatnost što više zadržati za sebe, nekoliko tjedana prije početka prvenstva u Katru dali su intervju za Vogue. Ipak, jedno pitanje je bilo zabranjeno, a to je ono kako su se upoznali. Riječ je o informaciji koju nikada nisu podijelili s javnosti i vjerojatno nikada neće.

Postao je otac sa samo 22 godine, a zajedno imaju dvojicu sinova.

'Neki ljudi mojih godina rade razne stvari, žive drugačije živote. Ali ja za to ne marim. Ja želim uživati sa svojom djecom i svako slobodno vrijeme pokušavam provoditi s obitelji i biti primjer njima', rekao je u intervjuu.

'Uvijek sam majka. Čak i kad radim, kad snimam ili što god da radim, uvijek sam prvo mama. Volim provoditi noći pod krovom pod kojim su i moja djeca', rekla je njegova supruga koja je dodala kako je zahvalna na svemu.