Brončani Vatreni Joško Gvardiol pojavio se u Novigradu na svečanom dočeku organiziranom posebno za njega.

Brojni obožavatelji okupili su se kako bi ga vidjeli i čestitali mu na uspjehu koji je postigao s reprezentacijom. 

Fotografije pogledajte ovdje.

Joško se i obratio okupljenima. 'U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom', rekao je, prenosi Zadarski.hr.

Joško Gvardiol jedan je od najpoželjnijih nogometaša
Matija Habljak/PIXSELL 

Uslijedila su i pitanja, a najviše je bilo onih koji se tiču njegovog ljubavnog života. 'Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge', odgovorio je Joško.

20-godišnjak je u Novigrad gdje žive njegov djed Zvonimir i baka Milka, stigao s ocem Tihomirom koji je porijeklom iz Novigrada te majkom Sanjom i sestrama Lorenom i Frankom. 

Joško Gvardiol u zagrljaju majke Sanje nakon utakmice
John Sibley/Pixsell/Reuters 

Na Instagramu je isplivala i fotografija skromnog Joška koji se dovezao na doček u starom Fiat Puntu što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Podsjetimo, Jošku je možda izmaknula nagrada za najboljeg mladog igrača na prvenstvu u Katru, ali cijeli svijet hvali njegove nogometne vještine, a zaludio je i pripadnice 'nježnijeg spola'.

Nogometaš je bio jedna od glavnih zvijezda ove nedjelje na dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića zbog čega se okupilo oko 80.000 ljudi prema trenutnim procjenama policije. U gomili su se istaknuli brojni transparenti posvećeni upravo Gvardiolu.

Transparenti za Joška Gvardiola na dočeku Vatrenih u Zagrebu
Sanjin Strukić/PIXSELL 

'Joško, sviđaš se mojoj prijateljici Marici. Marica je starija od tebe i ima plave oči. Bok, Joško. Ja sam Marica', 'Joško, mi te volimo', 'Joooškoo, imam plave oči', 'Joško, prihvaćaš ponudu?', 'Joškec, si za ples pod maskama?', 'Gvardiole, ženi me', 'Joško, tražiš plave oči? Tu su', bili su neki od natpisa.

Histeriju koju je Joško izazvao među pripadnicama ženskog spola komentirao je i Joško Jeličić, a njegov komentar izazvao je veliki interes.

'Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom na to da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana, ali kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola', poručio je.

U galeriji pogledajte više fotografija Joška Gvardiola.

Instagram Joško Gvardiol je trenutno najpopularniji hrvatski reprezentativac