Slavna američka manekenka Christy Turlington rođena je 2. siječnja 1969. u znaku Jarca. Taj ju je znak obdario ambicioznošću, ali i jednostavnošću i skromnošću. Podznak u Strijelcu zaslužan je za njezine široke vidike, inteligenciju i visoko obrazovanje.

Christy Turlington je rođena u znaku Jarca
Profimedia 

Znak tjedna

JARAC 

POSAO Počinje vaša astrološka vladavina pa već osjećate povoljne zvjezdane utjecaje, osobito Jarci rođeni u prosincu. Visoka motivacija i predan rad donijet će vam poslovni uspjeh. LJUBAV Venera u vašem znaku bit će zaslužna za uspjeh kod suprotnog spola pa je odličan trenutak da nazovete simpatiju i dogovorite susret na kavi. ZDRAVLJE Posvetite se sebi i svojim potrebama.

Vodenjak

POSAO Šefovi će vas opteretiti poslovima koje biste najradije izbjegli. Uložite dodatni napor i pronađite dobre strane situacija u koje ste uključeni. LJUBAV Poradite na sređivanju intimnog života. Partner će neke stvari razmatrati drukčije od vas, no nije naodmet da poslušate njegove prijedloge. ZDRAVLJE Više se družite i zabavljajte.

Ribe

POSAO Očekuju vas uspješna komunikacija i zanimljivi poslovni kontakti. Radni sati brzo će vam prolaziti. LJUBAV Lijep Venerin položaj čini vas erotičnim, ali i povećava vaša očekivanja od partnera. Unijet ćete više dinamike u odnos, a partner se tome neće protiviti. Štoviše, uživat će. ZDRAVLJE Jako se popravilo.

horoskop
Shutterstock 

Ovan

POSAO Nemojte preuzimati veće obaveze jer nećete imati snage za njih. Završite poslove koje imate i polako se prepustite blagdanskom ugođaju. LJUBAV Bit ćete bliski s voljenim, ali bit će i kriza. Nastojte blagdane iskoristiti za zbližavanje, kako se ne bi dogodilo da ih provedete u ljutnji. ZDRAVLJE Skloni ste promjenama raspoloženja.

Bik

POSAO Bit ćete dobro raspoloženi i veselo komunicirati s kolegama pa će se mnogi diviti vašoj energičnosti. Bavite li se samostalnim poslom, očekuju vas izvrsni rezultati. LJUBAV Sve će dođi na svoje mjesto, od ugodnog razgovora s ukućanima do pomirenja s partnerom. ZDRAVLJE Pazite da se ne udebljate.

Blizanci

POSAO Komunikativni ste, brzi i snalažljivi pa vas ne plaše ni povećana odgovornost ni teški radni zadaci. Vaša financijska situacija mogla bi se naglo popraviti. LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, razgovorima i susretima, ali možda dogovorite i zajednički doček Nove godine. ZDRAVLJE Jako ste nemirni.

Rak

POSAO Izvjestan je porast obaveza i svakodnevnih poslova. Posebno će uspješni biti ugostitelji, zdravstveni djelatnici i trgovci. LJUBAV Ustrajte na razgovoru s voljenim, osobito ako je došlo do prekida veze. Pokažite drugoj strani da vam je stalo do nje jer možda baš to od vas očekuje. ZDRAVLJE Pripazite na probavu.

Lav

POSAO Vrlo ste kreativni i snalažljivi pa se kolege oslanjanju na vas. Mogli biste dobiti božićnicu ili darove od poslovnih partnera, što će vas neizmjerno veseliti. LJUBAV Bit ćete bliski s voljenim koji će na sve načine dokazivati koliko mu je stalo do vas. ZDRAVLJE Moguća je zubobolja.

Djevica

POSAO Polako, ali sigurno izlazite iz kriznog razdoblja i u vašem smjeru pušu povoljniji vjetrovi. Rođeni u kolovozu imat će Merkurovu potporu pa sav prijašnji rad i trud daju rezultate. LJUBAV Venera u Jarcu uvodi vas u romantično razdoblje. Božićni domjenci neće proći bez važnoga poznanstva. ZDRAVLJE Odlično ste!

horoskop
Shutterstock 

Vaga

POSAO U strci i zbrci dovršavat ćete poslove i pripremati se za blagdane. Imat ćete odlične kontakte s kolegama i nadređenima. LJUBAV Dobro ćete se slagati s partnerom, ali pripazite na krizu koja bi mogla nastati od 26. prosinca. Zamjerat ćete voljenom da se premalo bavi vama i vašom obitelji. ZDRAVLJE Psihički ste u padu.

Škorpion

POSAO Puni ste energije i inicijative. Čak i ako niste nadređeni, bit ćete glavni na poslu pa će vas mnogi slušati i cijeniti vaše mišljenje. Nekima će se i financijska situacija popraviti. LJUBAV Izlazite iz predvidljivog i pomalo monotonog razdoblja pa se u vaš život vraćaju uzbuđenja i romantika. ZDRAVLJE Živite mirnije!

Strijelac

POSAO Dobro ćete se snalaziti i pribrano reagirati u napetim situacijama. Pokazat ćete se kao dobar posrednik u jednom važnom poslu. LJUBAV Nećete odoljeti pozivu za izlazak koji bi vas mogao zbližiti s osobom koja vam se sviđa. Pokažite inicijativu - samo vas korak dijeli do intimne sreće. ZDRAVLJE Jako dobro!