Ovan

Od početka 2023. do kraja travnja, Ovan će imati sreće u poslovima vezanim uz nekretnine i putovanja. Moguće je da će neki Ovnovi uspjeti kupiti nekretninu ili obnoviti svoj dom. Neki od Ovnova otići će u inozemstvo i tamo pronaći svoje mjesto. Cijelo će vas vrijeme ispunjavati osjećaj radosti. Od travnja vas očekuje sreća u obiteljskim odnosima. Usamljeni Ovan može upoznati srodnu dušu, dok oni u vezi mogu imati skladan odnos.

Bik

Prva četiri mjeseca nove godine, Jupiter će Biku donijeti povoljnu energiju za brak i roditeljstvo. Usamljeni Bikovi trebali bi se angažirati na polju ljubavi jer je mala vjerojatnost da će im pravi partner pasti s neba. U ovom periodu moguća su i zanimljiva putovanja. Od mjeseca svibnja vaš će život biti obasjan osjećajem harmonije i unutarnje sreće. Dobar trenutak za razmišljanje o kupnji nekretnine.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Do travnja 2023. Blizanci će imati priliku doseći vrhunce u karijeri. Jupiter vam se smiješi u poslovnim pothvatima. Također, postoje sve šanse za ozbiljan financijski rast - to može biti povećanje plaće ili čak novi način zarade. Od svibnja pa do kraja godine imate priliku upoznati svoju ljubav. Mogući su jaki osjećaji i početak duge romanse.

Rak

Sve do travnja 2023. Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima. Dakle, ako ste planirali otići na putovanje u ovo vrijeme - ne oklijevajte, doživjet ćete prekrasno iskustvo! Jupiter vas također potiče na razvoj znanja. Nakon travnja očekujte postignuća u karijeri, financijski rast, dobro zdravlje i ugodne promjene.

Lav

Prva četiri mjeseca 2023. mogla bi omogućiti nekim Lavovima da ostanu u inozemstvu. Iako ćete u ovo vrijeme biti nervozni, selidba vam može donijeti dobre prilike. Također, Lavovi mogu očekivati ​​povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primijetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagovještaj kamo ići dalje. Početkom svibnja situacija će se promijeniti, Jupiter će se pomaknuti sa svog mjesta, očekuje vas povoljno razdoblje za samorazvoj, promjenu imidža i ispoljavanje ambicija.

Horoskop
Shutterstock 

Djevica

Početkom godine Djevice čeka sreća u ljubavnim odnosima. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći pronaći svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete u svom okruženju primijetiti da se prava ljubav krije među prijateljima. Vrlo povoljno vrijeme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti od koristi. Od 22. travnja moguće je da ćete ostvariti financijski uspjeh.

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge se želje mogu ostvariti. Do travnja 2023. možete postići uspjeh u karijeri i povećati prihode. Od početka svibnja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama, novim i obećavajućim vezama, koje u budućnosti mogu prerasti u čvrst brak. Očekuje vas dobro raspoloženje i možda ćete poželjeti promijeniti imidž.

Škorpion

U prva četiri mjeseca očekuje vas sreća u financijskim poslovima. Jupiter u vašoj natalnoj karti stvara posebnu energiju. Zamislite svoje želje i vjerujte da se mogu ostvariti u ovom razdoblju. Od 22. travnja poželjet ćete ažurirati svoju garderobu ili kupiti vrijedne osobne stvari. Putovanja i odmori mogu biti vrlo zabavni ove godine.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

Početak godine Strijelcima će pružiti topao odnos s obitelji. U kući će vladati harmonija, kao i stanje unutarnje sreće. Osjetit ćete da volite ovaj svijet, a ta ljubav je obostrana. Posao i poslovna putovanja mogu vam donijeti uspjeh. U ovom razdoblju bilo bi dobro prisjetiti se svojih snova, oni mogu sadržavati važne smjernice za sreću. Imat ćete povoljan odnos s prijateljima.

Jarac

Jarci, 2023. možete skupljati nagrade za svoj trud. To bi mogla biti povišica, bonus, unapređenje ili važan kompliment od vašeg šefa. Slobodni predstavnici znaka u prva četiri mjeseca u godini mogu upoznati savršenu osobu za sebe, a oni u vezi bit će prilično sretni i zadovoljni.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Vodenjaci bi se početkom godine mogli odlučiti na promjenu posla. Ova će odluka u budućnosti dati izvrsne rezultate u obliku ugodne plaće i dobrog položaja. Jupiter donosi bogatstvo i zadovoljstvo. Od početka svibnja do kraja godine dobivate nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u karijeri.

Ribe

Ribe su zvijezda početka godine jer je Jupiter u vašoj glavnoj kući. Vrijeme je da zablistate, rastete i pokažete sve svoje talente. Sretna prva četiri mjeseca 2023. donijet će vam priliku da pronađete ljubav. Bavite li se kreativnim radom, ovo područje će vam posebno dobro doći. U ovom razdoblju možete stvoriti nešto uistinu genijalno. Od svibnja ćete imati priliku promijeniti posao ili poziciju.