Godišnji horoskop svakom od dvanaest znakova horoskopa donosi lijepa iznenađenja i razloge za optimizam. Ipak, neće svi biti u istom položaju. Svakome povremeno treba malo sreće, a dobra vijest je da astrolozi mogu predvidjeti kada ćete imati najveću podršku zvijezda tako da možete planirati sve važne poduhvate. Otkrijte stoga u nastavku koji je vaš najsretniji mjesec u 2023. godini.

Ovan

Ožujak će po mnogočemu biti vaš najsretniji mjesec. Očekuju vas sjajne stvari, a posebno na polju ljubavi i intimnog života. Možete se radovati novoj vezi, dok će zauzeti Ovnovi i Ovnice doživjeti buđenje strasti u svojim odnosima. Mnogima će se uz to poboljšati i financijske prilike.

Bik

Travanj će za vas biti mjesec ljubavi. Možete očekivati mnogo strasti i romantike, a ako ste slobodni, pred vama je poznanstvo koje će vam probuditi leptiriće u trbuhu. Osim na ljubavnom planu, doživjet ćete uspjeh i u profesionalnom životu.

Blizanci

Godina će za vas započeti dobro. Planetarni utjecaji u siječnju bit će za vas povoljni i donijet će vam sreću. Tada će se poboljšati i vaše financije, kao i romantična situacija, a neće vam nedostajati ni zabave i novih iskustava.

Horoskop za 2023. godinu
Shutterstock 

Rak

Svibanj vam neće donijeti ništa osim radosti, ljubavi i sreće. Stvorit ćete mnoge lijepe uspomene s partnerom i obitelji, a ako ste slobodni, možda upoznate nekoga posebnog. Kontakti koje sklopite mogu vam pomoći u poslovnom napredovanju.

Lav

Ako ste neumorno radili i niste se bojali izazova, u lipnju će se vaš trud isplatiti. Tijekom ovog mjeseca postići ćete velike stvari ne samo na polju posla i financija već i u ljubavi. Doživjet ćete strast o kojoj ste dosad samo sanjali.

Djevica

Djevicama će u svibnju porasti samopouzdanje toliko da će se početi boriti za uspjeh koji smatraju da zaslužuju. Ovo je sjajan mjesec za širenje vidika, učenje, nove spoznaje i putovanja, dok im zvijezde na intimnom planu donose smirenje.

Najsretniji mjeseci u 2023. godini
Shutterstock 

Vaga

Srpanj će osvijestiti borbeni duh Vaga i obdariti ih odlučnošću koja je potrebna da slijede svoje ciljeve. Njihov naporan rad i odricanje konačno će se isplatiti, a mogli bi dobiti i unaprjeđenje i povišicu.

Škorpion

Ljubavna događanja vas oduševiti u prosincu 20230. i poslati vas na sedmo nebo. Sve će vam ići od ruke tijekom ovog mjeseca. Planetarne vibracije ponudit će vam obilje prilika za nevjerojatan uspjeh.

Strijelac

Kad dođe prosinac, osjećat ćete se mnogo snažnije i samopouzdanije nego prije. Planete su na vašoj strani i donose vam puno uzbuđenja, a Mars u vašem znaku ohrabrit će vas da se odvažno borite za svoje ciljeve.

2023. godina svima donosi nešto lijepo
Shutterstock 

Jarac

Podrška planeta pobrinut će se da vam u svibnju sve izgleda dostižno. Postavite sebi velike ciljeve ovog mjeseca jer će se vaš trud konačno isplatiti. Jupiter će vas podržavati, stoga posegnite za zvijezdama.

Vodenjak

U veljači ćete se osjećati moćno i tijekom ovog mjeseca ništa vam neće moći slomiti duh. Ljubav će vam biti nadomak ruke, stoga iskoristite planetarne utjecaje najbolje što možete i pretočite svoje romantične snove u stvarnost.

Ribe

Ribama će svibanj biti nevjerojatan mjesec, posebno kada je riječ o ljubavi i romantici. Voljet ćete jače nego ikada prije i stvarati dragocjene uspomene. Na polju financija očekuju vas povoljne promjene, a pogodno je vrijeme i za učenje i polaganje ispita.