Jedna od domaćih najuspješnijih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, već neko vrijeme uživa na putu, a nekoliko je dana svoje pratitelje na Instagramu oduševljavala objavama s egzotičnih Maldiva.

Tada je objavila i rijetke obiteljske fotografije na kojima je pokazala supruga Krešimira i njihove dvije kćeri - stariju Mateu i mlađu Miju.

'Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Naših klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.s. ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!', stavila je tada u opis fotografija.

A sada je otkrila koja je ta druga destinacija.

'Posao i zadovoljstvo je uvijek odlična ideja. Jučer smo stigli u Dubai, bose noge zamijenila štiklama i pravac večera u dobrom društvu. Sad se bacam iz plaža-stanja u biznis-stanje', napisala je Mirjana iz Dubaija pozirajući u plavoj haljini.

Kasnije je objavila i fotografiju iz divnog 'Miracle Gardena', jedne od najpoznatijih atrakcija Dubaija.

A da Mikulec voli putovati, otkrila je ranije za Story. 'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznavajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je.