Bivša Miss Universe 2014. godine, Ivana Mišura Vlaović, i njezin suprug, nogometna legenda Goran Vlaović, dobili su svoje drugo dijete - kćerkicu.

'Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju', rekla je Ivana sada ekskluzivno za Story.hr. 

'Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić', rekla nam je nedavno presretna mama Ivana koja je 2023. godinu započela na najljepši mogući način

Inače, Story je prvi objavio ljubavnu priču Ivane i Gorana koja se, kako su nam tada objašnjavali upućeni, dogodila iz prijateljstva, odnosno na drugi pogled. Upoznali su se dvije i pol godine prije nego što su se zaljubili i povremeno se viđali na istim mjestima.

Da su zajedno, otkrilo se u studenome 2018., a tri godine poslije, u veljači 2021., dobili su najljepši dar - kćerkicu Vanu.

Goran Vlaović i Ivana Mišura Vlaović dobili su drugu kćer
Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive 

Koliko je sretna u najvažnijoj ulozi na svijetu, Ivana je otkrila samo za Story.

'Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da katkad bude teško ustati i biti budna svaki put za nju, udovoljavati apsolutno svim željama. Osjetljivija sam majka, to mi je prvo dijete i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali kažu mi da pazim jer djeca znaju manipulirati. Ali da, život mi se definitivno promijenio i prekrasan je', rekla nam je tada. 

Ivana Mišura i Goran Vlaović imaju dvije kćeri
Instagram screenshot 

Prilično samozatajni kad je riječ o obiteljskom životu, ipak nisu odoljeli javni podijeliti fotografije s najboljeg tuluma - vjenčanja. 

'Još sam na fakultetu htjela biti organizatorica vjenčanja, to je zanimljivo. No tek kad je došlo na red moje vjenčanje, shvatila sam o koliko detalja trebaš misliti. Među ostalim, Goran i ja htjeli sve obaviti sami, a tulum je bio top. To smo htjeli i baš sam presretna kako je sve ispalo', ispričala je lijepa ekonomistica za 'IN magazin'.