Jelena Karleuša i suprug Duško Tošić posljednjih su dana ponovno tema regionalnih medija.

Jelena Karleuša u srpnju je šokirala objavom da se razvodi od supruga Duška Tošića. Nakon toga se na tu temu nije oglašavala, a zatim je prekinula šutnju. Naime, gostovala je u emisiji 'Prvi red' na K1 televiziji te otvoreno pričala o godini iza nje.

'Duško me bio naživcirao pa sam ga morala kazniti jednom objavom, ali nismo se razveli. Živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, dosta se tu toga, kako da se izrazim a da me njegov odvjetnik ne nazove...? Reći u jednu veliku istinu - Duškov život nema smisla bez mene, to je jedna velika istina i on ne postoji bez mene. Mi smo i dalje u braku, nismo se papirološki razveli. Odnosi su narušeni, živimo zajedno u četiri zida.

Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na koljenima ne znam što izgovori. Ne mirim se s bilo kakvom vrstom neuspjeha i poraza, kako poslovnog tako i privatnog. Ja sam dijete razvedenih roditelja, alergična sam na propast institucije obitelji, ne braka, obitelji. Smatram da propast obitelji se zasniva na eroziji muškosti u domaćem društvu', objasnila je Jelena tada u svom stilu, no brzo joj je došao Duškov odgovor preko odvjetnika.

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su dobili dvije kćeri
Instagram 

'Zbog posljednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću prethodnih dana, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošića, primoran sam se javno oglasiti! Duško Tošić je netko tko se kroz cijelu svoju karijeru, kao cijenjeni sportaš i bivši reprezentativac, izbjegava javno eksponirati, posebice kada su u pitanju bračne i obiteljske stvari. Ponavljamo da pregovori o zajedničkom razvodu Duška Tošića i Jelene Karleuše još uvijek traju, te da je jedan od dogovora s Jeleninim odvjetnicima bio upravo da se niti jedna strana ne oglašava o bračnim i obiteljskim stvarima, dok traju pregovori o zajedničkom razvodu.

Duško Tošić poštuje taj dogovor, dok Jelena svojim posljednjim izjavama u javnosti krši postignuti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rješenja situacije. Apeliramo na Jelenu Karleušu da se, zbog mirnog rješenja, ubuduće suzdrži od javnih isticanja o Dušku Tošiću, razvodu i obiteljskim stvarima te ističemo da ćemo se svaki put kada to učini javno oglasiti', rekao je odvjetnik za srpski Kurir.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić su u braku od 2008. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri

'Istina je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam rekla da neću dati mužu razvod. Moj muž može slobodno podnijeti zahtjev za razvod u bilo koje vrijeme. Nije to učinio, barem dosad, i nitko ga ne sprječava. Barem ja. Duško i ja živimo zajedno s djecom u istoj kući. Pravi muškarci štite svoje žene od njihovih neprijatelja, ne udružuju se s njima protiv nje. Prošlog sam Božića zvala policiju, ovaj put sam prisiljena uputiti takav apel. Je*em ti moj Božić i moj život', reagirala je ponovno Jelena, a mnogi misle kako je njena posjednja objava na Instagramu još jedna poruka suprugu.

Naime, Jelena je objavila isječak iz spomenutog intervjua na kojem popravlja kosu u maniri dive i izgleda kao da se odlično zabavlja, pa se čini kako ova sapunica iz susjedne držav još uvijek nema kraja.

Jelena Karleuša (43) i Duško Tošić (37) svoju romansu su započeli u kolovozu 2006. godine. Duško je tada bio mladi srpski reprezentativac i nogometaš francuskog Sochauxa. Par se vjenčao dvije godine kasnije, a zajedno su dobili dvije kćeri.