Godinu dana nakon njegova rođenja i deset mjeseci nakon što je sinu promijenila ime, Kylie Jenner napokon je pokazala njegovo lice na mrežama.

I ne samo to. Otkrila je i njegovo novo ime, a malo je reći da je srušila internet.

Kylie Jenner i sin
Instagram 

Podsjetimo, sina je prvo nazvala Wolf, što znači Vuk, no brzo je objasnila kako mu jednostavno nije odgovaralo. Maleni sada nosi ime Aire koje znači zrak, dok starija kći nosi ime Stormi po oluji.

'Želim samo reći da nakon poroda nije lako', rekla je Kylie nakon rođenja malenog nasljednika. 'Ovo iskustvo je puno teže od onog koje sam doživjela sa Stormi', dodala je, te otkrila kako je tjednima patila od postporođajne depresije. 'Znam da postoje nove majke koje prolaze kroz isto i ne želim da one misle da je meni lako te da zbog toga osjećaju pritisak. Nije lako i to je u redu, sve je to jedan proces kroz koji moramo proći', rekla je Kylie.

Također, dodala je da ju je ovo iskustvo naučilo da ne bude toliko gruba prema sebi. Govorila si je da je u redu i da tako treba biti jer je rodila predivnog, zdravog dječačića.

Sin Kylie Jenner
Instagram 

Kylie je na Instagramu objavila i nekoliko fotografija mališana kojeg je dobila s bivšim dečkom, reperom Travisom Scottom, s kojim je nedavno prekinula po tko zna koji put.