MAC 2023. godine u Beogradu okupio je najveće regionalne zvijezde, a na događaj je stigao Petar Grašo sa suprugom Hanom Huljić. Grašo je ostao odan odijelima i tako je odabrao klasično crno, a Hana je u potpunosti oduševila u dugačkoj crnoj haljini.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će krstiti kćer Albu koja se rodila u srpnju prošle godine. Par se vjenčao u Splitu 19. veljače 2022. godine, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Petar Grašo i Hana Huljić na MAC-u 2023. godine
Story 

Otkrio je i kako teku pripreme za krštenje Albe.

'Anonimno i stabilno. Prije četiri dana smo dogovorili preliminarni termin, a prije tri je već izašlo u medijima. Ne znamo kako sve to skupa zaštititi. Neće biti velike svadbe', rekao je kratko za Story.hr.

Progovorio je i u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović. 'Ja nisam ni sa kim u svađi. Uvijek smo mi u dobrim odnosima', dodao je.

Podsjetimo, Grašo je otkrio planove u glazbenoj karijeri za 2023. godinu, te otkrio čemu se najviše veseli.

Hana Huljić i Petar Grašo u srpnju 2022. su dobili kćerkicu Albu
Jadran Babić 

'Puno je planova koje moramo realizirati, očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pjesme koja će biti objavljena krajem veljače, a u planu je da se konačno izda i album. U vrtlogu svega toga najvažnije mi je da se posvetim obitelji što više mogu i da uživam u trenucima odrastanja djeteta jer je to neizrecivo vrelo radosti', rekao je za Jutarnji list.

Tako je popularni glazbenik na neki način odgovorio svima onima koji su ga kritizirali od rođenja kćerkice Albe da premalo vremena provodi s obitelji.

Naime, Petar je imao prenatrpan koncertni raspored, te je nekoliko puta rasprodao zagrebačku i splitsku Arenu, a napunio je i onu u Beogradu. 'S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što se ona rodila, ne stignem je, nažalost, u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako', rekao je tada pjevač i izazvao brojne kritike.