Glumica Annie Wersching (45), najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama '24', 'Bosch' i 'Timeless', umrla je nakon borbe s rakom

Wersching je nastavila snimati čak i nakon dijagnoze 2020. godine, a istaknula se ulogama u 'Zvjezdanim stazama' u 2. sezoni i 'The Rookie'. Također je dala glas Tess u popularnoj videoigri 'The Last Of Us', koju je HBO adaptirao u TV seriju.

'U duši ove obitelji danas postoji velika rupa. Ali ostavila nam je alat da ga ispunimo. Pronašla je čudo u najjednostavnijem trenutku. Za ples joj nije bila potrebna glazba. Naučila nas je da ne čekamo da vas avantura pronađe', rekao je njezin suprug. Par zajedno ima troje djece - 12-godišnjeg Freddieja, 9-godišnjeg Ozzieha i 4-godišnjeg Archieja.

Wersching je rođena i odrasla u St. Louisu. Njezina prva veća uloga bila je Amelia Joffe u 'Općoj bolnici'. Wersching je također imala značajne uloge u 'Vampirskim dnevnicima', 'Runaways', 'Extant', 'Timeless', 'Bosch' i 'The Rookie'. Glumila je i s Goranom Višnjićem u seriji 'Timeless'.

Annie Wersching je preminula
Profimedia 

Višnjić se na Instagramu oprostio od nje. 'Moj partner u zločinu, moj vremenski putnik i uvijek s osmijehom na licu. Draga naša Annie Wersching. Oh, koliko nam nedostaješ. Moja sućut obitelji. Ne mogu ni zamisliti koliko ovo mora biti teško. Stephen Full, naše misli su s vama', napisao je.

Goran Višnjić oprostio se od Annie Wersching
Instagram 

Goranovu objavu pogledajte ovdje.

Jedna od njezinih posljednjih uloga bila je u 2. sezoni 'Zvjezdanih staza: Picard' točno dva desetljeća nakon što je debitirala na platnu u epizodi 'Zvjezdanih staza: Enterprise'.