Posljednjih nekoliko tjedana mnogo se pisalo o navodnom odnosu glumaca Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev nakon njegovog razvoda braka s Jelenom Perčin.

Dok Momčilo i Jelena o tim navodima mudro šute, Ana Uršula je demantirala glasine.

Prva zajednička fotografija Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev nakon glasina o vezi
Instagram 

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka', komentirala je između ostalog za Slobodnu Dalmaciju.

Ana Uršula Najev podijelila atmosferu s koncerta na Korčuli
Instagram 

A prije nekoliko dana, Ana je održala koncert na Korčuli nakon kojega je podijelila dijelove atmosfere. Mogli smo vidjeti da je nastupila u uskoj, smeđoj haljini, kao i da je u publici dio bivši čelnik SDP-a, Davor Bernardić. I on je na svom Instagramu podijelio njezin videozapis na kojemu je pjevala Oliveru pjesmu 'Stine'.

Sada je Ana podijelila novu objavu s Korčule, također s koncerta, uz posebne zahvale.

'Smokvica sinoć. Hvala! Ovako smo počeli, a svaki sljedeći trenutak bio je sve ljepši. Korčula uvijek ostavlja posebne tragove i ispuni srce na poseban način. Čestitke organizatorima i svima koji su sudjelovali. Hvala svakoj osobi u prepunoj dvorani na ljubavi i osmijesima koje smo s pozornice gledali. Do sljedećeg puta', napisala je Ana Uršula uz video na kojemu je izvela pjesmu 'Where Do I Begin (Love Story).

Na početku pjesme vidimo je kako skida kaput koji baca sa strane na pozornicu, kao i bend koji svira u pozadini.

A na Korčuli se nedavno našao i Momčilo Otašević. Da osim 'Kumova' imaju i druge projekte, ranije je otkrio glumac kad je podijelio fotografiju s broda na kojoj nasmijan i veseo pozira s kolegom Vladimirom Posavcem Tušekom, a kojom je kazalište Kabina najavilo njihovu predstavu u Blatu na Korčuli.