Jučer je službeno objavljeno da će voditeljica nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV zajedno s Igorom Mešinom biti Tamara Loos.

Dugogodišnja radijska i televizijska voditeljica spremna je za nove pobjede, a s nama je kratko popričala o velikom povratku na televizijske ekrane nakon gotovo dvije godine pauze.

'Uzbuđena sam, ali ne mogu reći da me sve ovo nije iznenadilo. Ipak, postojala je audicija na kojoj su bili ljudi koje poznajem i za koje znam kako dobro rade ovaj posao. Još me iznenađuje sve iz dana u dan te mi je i dalje nadrealno. Nisam još uvijek u potpunosti postala svjesna svega, ali budem. 12 je emisija pred nama, valjda u 11. emisiji hoću', našalila se Tamara.

Tamara Loos i Igor Mešin voditelji su showa 'Plesa sa zvijezdama'
Nova TV 

Voditeljsku palicu predat će joj Maja Šuput koja osim u pjevačkim i poduzetničkim vodama, nevjerojatno pliva i u voditeljskim.

'Pratila sam Maju na njezinom putu i sjećam se točno prve emisije 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj se pojavila. Tada sam pomislila: 'Rasturila je'. Gledala sam je i u backstageu te shvatila da ona zaista to sve odrađuje s takvom lakoćom da je baš impozantno. Dovoljno mi je samo to što sam je imala priliku vidjeti kako radi', rekla je Tamara pa dodala da je sasvim razumljivo što je odlučila uzeti pauzu od projekta.

'Meni nije cilj zamijeniti Maju jer bi to bilo nemoguće, pogrešno i fake. Ipak, Maja je Maja. Ali evo, netko je morao doći i drago mi je da sam to ja', zaključila je nova voditeljica koja će veliki povratak na male ekrane doživjeti na najglamurozniji mogući način, u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Tamara Loos nova je voditeljica showa 'Ples sa zvijezdama'
Nova TV 

Podsjetimo, za samo nekoliko dana, točnije nadolazeće nedjelje, 13 plesnih parova stat će na plesni podij u prvoj emisiji uživo i započeti svoju plesnu avanturu. U utrci za laskavu titulu pobjednika showa ove godine natjecat će se Petra Kurtela i Mario Ožbolt, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovac i Helena Janjušević, Ivan Jarnec i Daria Lorenci Flatz, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Patrik Seretin i Emilija Kokić, Fran Lauš i Rebecca Krajinović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić.