Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Goran Navojec proslavio se u brojnim ulogama tijekom svoje bogate karijere, no posljednjih se mjeseci puno komentirao njegov izgled, odnosno drastično mršavija figura.

Novi imidž pokazao je na prošlogodišnjem Pula film festivalu gdje je došao u puno vitkijem izdanju nego što ga domaća publika pamti.

Goran Navojec je drastično smršavio
promo 

Izgled je tad osvježio popularnom muškom frizurom kod koje je bočni dio izbrijan dok je na sredini kosa duža i začešljana unatrag pomoću gela ili voska i ta promjena ga je vidljivo pomladila.

Vitku figuru pokazao je i na promociji HRT-ove serije ‘Oblak u službi zakona’ početkom ove godine gdje je, odlično raspoložen, pozirao u društvu kolega. Tom je prilikom nosio traperice, crnu majicu i bež kaput kojom je samo istaknuo promjenu.

Goran Navojec na promociji serije Oblak u službi zakona
Jurica Galoić/PIXSELL 

Pozornost je privukao i na premijeri filma ‘Tragovi’, gdje je stigao u plavim trapericama i tamnoj majici preko koje je nabacio crni sako, a poglede su krale njegove zanimljive cipele.

Koliko se Goran posljednjih godina promijenio najbolje možda ilustrira njegova fotografija iz 2007. godine, nastala na premijeri filma ‘Armin’ gdje je pozirao u redatelja Lukasa Nole.

Lukas Nola i Goran Navojec na premijeri filma Armin 2007.
Robert Anić/PIXSELL 

Goran je tad izgledao puno drugačije nego danas, a osim što je u međuvremenu skinuo veći broj kilograma, promijenio je i frizuru, odnosno skratio kosu koju je tad bio pustio.

Inače, na fotografiji je glumac imao 37 godina, a u to vrijeme je glumio u seriji ‘Naša mala klinika’ i bio u vezi s koreografkinjom Larisom Lipovac s kojim ima sina Grgura. S Larisom je u braku bio od 2009. do 2015., a novu ljubav je pronašao u kolegici Mariji Škaričić.