Bruce Willis proslavio je ove nedjelje 68. rođendan koji je bio obilježen njegovom dijagnozom frontotemporalne demencije koju je dobio prije nekoliko mjeseci.

Nekadašnji holivudski snagator nema puno razloga za slavlje dok se nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji, a mnoge su dirnule čestitke važnih žena iz njegovog života. Naime, sadašnja supruga Emma Heming (44) i bivša supruga Demi Moore (60) posvetile su mu objave na Instagramu.

'On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brucea je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osjetljiva duša u znaku Ribe to osjetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega', napisala je Emma.

Svoju čestitku mu je uputila uz predivan video koji se sastoji brojnih Bruceovih veselih trenutaka s njom i kćerima, a kao glazbenu podlogu je stavila pjesmu 'As' Stevieja Wondera. 'Drži se, nisi sama', 'Najbolji tata kćerima ikad. Molitve za ovog dečka slavljenika i njegove djevojke', 'Hvala što ga dijeliš s nama', 'Dirnuta sam tobom i ljubavi koju svakog dana pružaš svom suprugu', komentirali su njezini pratitelji.

Demi Moore je objavila snimku na kojoj Bruce pozira s njihovim kćerima Rumer, Tallulah i Scout, a pokazala je i djeliće proslave svog bivšeg supruga. Naravno, prisutne su bile i njegova supruga Emma te njihove dvije kćeri Evelyn i Mabel. Može se vidjeti i koliko je glumac ostario posljednjih mjeseci. 

'Sretan rođendan, BW! Drago mi je što smo te mogli proslaviti danas. Volim te i volim našu obitelj. Hvala svima na ljubavi i toplim željama - svi ih osjećamo', napisala je Demi.

'Kakav sjajan primjer obiteljskih odnosa razvedenih roditelja. A kakav primjer prave ljubavi bivše supruge koja najviše od svega misli na svoju djecu. Definitivno životni cilj. Ubila bih da to imam. Sretan rođendan Bruce, stvarno si blagoslovljen!', 'I najmanja stvar je najveća stvar. Obično kada osoba pati od frontotemporalne demencije ne sjeća se značaja puhanja u svijeću. I učinio je to bez da mu je rečeno. Čak je komentirao i psa. Definitivno je bio lucidan i sudionik trenutka. Tako mi je drago vidjeti ovo! Sretan rođendan Bruce!', komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Bruceova supruga Emma je nedavno demantirala glasine koje su kružile. Naime, američki mediji su objavili da se Demi uselila k paru kako bi pomogla Emmi brinuti za Brucea nakon njegove nedavne nove dijagnoze, frontotemporalne demencije.

Emma Heming Willis i Bruce Willis imaju dvije kćeri
Instagram 

'Ugušimo ovo u korijenu. Ovo je tako glupo. Molim vas, prestanite', poručila je glumčeva supruga na Instagram storyju uz naslov članka.

Prije toga je uputila molbu paparazzima nakon što su snimili Brucea u društvu prijatelja. Objavila je video na Instagramu kako bi upozorila na ponašanje prema Bruceu i progovorila o njegovoj bolesti.

'Ako ste netko tko se brine za nekoga s demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svijet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šalicu kave. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju izvući ekskluzive mog muža. Držite se na udaljenosti', započela je Emma.

'Znam da je ovo vaš posao, ali držite udaljenost. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, pitati ga kako je, što god. Jednostavno nemojte to raditi. Dajte mu prostora. Omogućite našoj obitelji ili bilo kome tko je s njim taj dan da ga mogu sigurno odvesti od točke A do točke B. To je moja objava za javnost', dodala je.