Sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačkog Hilton Conference & Event Centera održana modna revija domaćeg dizajnera Roberta Severa pod nazivom Vere Fabula za proljeće 2023. godine.

Modnu večer u suradnji s magazinom Story oplemenila su i brojna poznata lica, kako na pisti, tako i u publici.

A u prvim redovima sjedila je i jedna od naših najuspješnijih glumica, Zrinka Cvitešić, koja je za ovu priliku odabrala finu i elegantnu crno-bijelu kombinaciju u kojoj se najviše istaknuo dugački baloner i crna YSL torbica.

Zrinka Cvitešić na modnoj reviji Roberta Severa
Robert Gašpert 

'Nekako smo zajedno počeli... Saša Joković i Robert Sever su me uveli u svijet mode i sve što danas znam o tome dugujem njima. Robert je radio prve stylinge za sve moje velike događaje, kada još nisam ni znala što su styling ili stilist. Zajedno smo počeli, zajedno smo učili i čini mi se da smo dosta dobro dogurali svi troje', rekla je Zrinka za Story.

Inače, Zrinka je nedavno u Londonu pa onda i u New Yorku sudjelovala na premijeri serije 'The Power' u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Serija se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman u kojoj Zrinka tumači uloguTatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. Trebala bi se na Amazonu krenuti prikazivati 31. ožujka, a osim Zrinke, u ovom visokobudžetnom projektu gledat ćemo renomirane glumce poput Toni Collette.

'Upravo sam se vratila iz New Yorka. Bilo je divno! Neki ljudi su četiri godine u tome, ja sam tri, korona je odigrala veliku ulogu, baš smo se namučili oko svega, ali stvarno se isplatilo. Prve reakcije publike i medija su fenomenalne', rekla nam je glumica.

A s obzirom na to da žene u seriji imaju posebnu moć, zanimalo nas je bi li ona htjela imati koju.

'To me sada svi pitaju i osobno ne bih jer od prvih koraka koje sam napravila, još dok nisam ni govorila, ja sam sebi uzimala moći i slobode koliko mi je trebalo. S te strane sam imala sreću da sam odrastala u okruženju gdje mi nitko nikada nije rezao krila. Stvarno mi to nikada nije trebalo. Ono kada sam možda osjećala potrebu je bilo kada je počeo rat, kada sam imala 11 godina i otišla u izbjeglištvo. To je vrijeme kada sam zamišljala da imam neki svoj nevidljivi ogrtač koji odjenem i 'sada mi nitko ništa ne može'. Tada da, ali bilo je vezano uz rat i cijelu situaciju. Ali za sve ostalo, nemam osjećaj da mi to treba', dodaje glumica. 

Zrinka Cvitešić na premijeri serije u New Yorku
Profimedia 

Kako kaže, danas nema osjećaj potrebe za takvim nevidljivim ogrtačem.

'Nemam, jer s godinama dođeš do toga da sve manje ulaziš u situacije u kojima bi se mogao osjećati loše. Postaneš pametan pa na vrijeme kažeš 'ne', a i ako mi nešto ne odgovara, okrenem se i odem', zaključila je Zrinka.

A tko se sve pojavio na modnoj reviji Roberta Severa, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Poznati na modnoj reviji Roberta Severa