Sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačkog Hilton Conference & Event Centera održana modna revija domaćeg dizajnera Roberta Severa pod nazivom Vere Fabula za proljeće 2023. godine.

Modnu večer u suradnji s magazinom Story oplemenila su i brojna poznata lica, kako na pisti, tako i u publici.

Modna revija Roberta Severa
Robert Gašpert 

Jedna od onih koja je sjedila u prvim redovima bila je i Tina Katanić, jedna od najpoznatijih domaćih manekenki i televizijskih lica. Reviju je pratila u društvu prijatelja Nevena Ciganovića, a pred kamerama je pozirala u kratkoj, zelenoj, metalik haljinici koju je uparila sa zlatnim salonkama.

Tina Katanić na modnoj reviji Roberta Severa
Robert Gašpert 

Njezin taman ten jasno je pokazao da je proteklo vrijeme provela na putovanjima, ponajviše u Španjolskoj odakle je još sredinom ožujka objavljivala fotografije.

Modna revija Roberta Severa
Robert Gašpert 

A upravo je tamo s prijateljicom proslavila i Novu Godinu, o čemu je govorila za Story.hr.

'Nije nam se ostajalo u Zagrebu, a bome ni u Beču. 'Ja bih opet na jug', rekla sam. Onda me ona iznenadila i rekla da idem s njom ondje gdje mi je srce sretno. Znala sam odmah o kojoj je državi riječ. Španjolska, moja druga država. Nije prošlo ni sat, a već smo imale karte za Málagu i na Staru godinu sletjele smo na meni tako poznat teren. U tren oka organizirali smo večeru uz palme i more te tapas meni u sljedovima.

U španjolskoj gastro kulturi tradicija je da se hrana dijeli međusobno i isprobava više različitih vrsta jela. Doček Nove godine bio je u meni dragom klubu Teatro uz latino ritmove, a pet minuta prije ponoći izišle smo na meni najljepši trg gdje je vladala atmosfera kao u nekoj ludoj bajci. Neka ostane moja mala tajna koga sam poljubila u ponoć. Teško se nakon svega toga bilo vratiti na posao, u moj hladni Zagreb grad i svakodnevicu. Ali to je život i idemo u nove izazove i pobjede! Čeka me puno posla, konferencija u Londonu, nove edukacije voditeljica Lota koje vodim… Ali ništa mi nije teško jer mi je srce na mjestu', rekla nam je krajem siječnja.

Inače, prošle je godine upravo za Story Tina progovorila o skandalu koji je obilježio njezin život, ali i domaću showbiz scenu. 

'Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo.

Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo', rekla je tada.

Tko je još sve uživao na modnoj reviji Roberta Severa, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Poznati na modnoj reviji Roberta Severa