Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEDOSTAJEŠ MI DO BOLA I TI TO ZNAŠ': Lucija Lugomer o svom najvećem gubitku, obilježila je poseban dan

Domaća influencerica Lucija Lugomer na društvenim je mrežama čestitala rođendan pokojnoj majci.

 Lucija Lugomer čestitala rođendan pokojnoj majci Izvor: Instagram

Domaća influencerica i plus size manekenka, Lucija Lugomer, u mnogim je intervjuima govorila o odrastanju bez majke koja je prekinula zbog raka dojke kada je Lucija imala samo 11 godina.

Često je se prisjeti, a ovoga je puta to učinila na svojim društvenim mrežama gdje je podijelila emotivnu objavu povodom majčinog rođendana. 

'Moji snovi zauzeti su željama i neostvarenim uspomenama s tobom. Tamo ih živim i proživljavam. Tamo je jako toplo i sigurno. Tamo sam bez greške. Dovoljna i ovakva nesavršena. Nedostaješ mi do bola i ti to znaš. Hvala ti za ove jutarnje zrake sunca na današnjem maglovitom nebu tik da me podsjetiš da si tu i kada ti tiho kažem da te jako trebam pa čak i onda kada se bojim to priznati ili izgovoriti bilo kome drugome na ovome svijetu. Sretan rođendan MAMA', poručila je.

Inače, Lucija je majka sina Leona kojega je rodila u veljači 2020. godine u braku sa suprugom Danijelom. 'Leon je jedno vrlo bezbrižno dijete i meni i suprugu kao roditeljima to je vrlo bitno. Pokazuje svoj karakter i sve ono što djecu čini posebnima. Kod djece obožavam tu njihovu iskrenost i to je nešto u što sam se ja, otkad sam rodila Leona, zaljubila', rekla je Lucija jednom prilikom za Story.hr.

'Otkad sam postala majka drugačije doživljavam većinu stvari. Odnos prema samoj sebi, slobodno vrijeme, zauzeto vrijeme.Postavila sam neke granice, ne radim poslije 16h, 16:30h jer dijete zaslužuje roditelja par sati dnevno da je posvećeno isključivo njemu i njegovim potrebama. Žao mi je svakog roditelja koji si to ne može priuštiti, prvenstveno zbog djeteta', dodala je tada. 

'Moja mama nije uspjela upoznati Leona. Sada je bio blagdan Svi Sveti i otišli smo na groblje s Leonom. Iako je jako teško, i ne bih nikome poželjela da prođe kroz to što sam ja, prvenstveno jer sam bila jako mlada. Nekako zbog svega još više cijenim trenutke s njim. Pričam mu da je baka s nama u našim srcima, a postoje i druge bake koje nam olakšavaju i uljepšavaju život', priznala nam je. 

'Recimo, ja nikada nisam upoznala svog djeda. Teško je to jer nitko te nije naučio kako se ponašati u takvim situacijama niti si pripremljen za takvu situaciju. Ali puštam da to sve ide prirodno. Leon je nekih stvari svjestan, a nekih još nije, ali mislim da kroz razgovor i stare fotografije, uspomene i priče možemo nadoknaditi to izgubljeno vrijeme', zaključila je Lucija.

Više fotografija Lucije i njezinog supruga, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image