Nakon što je dan ranije pozirala na imanju svoje bake u Istri, Franka Batelić (30) otkrila je gdje danas uživa s obitelji.

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija s otoka Cresa. Snimila je svog supruga Vedrana Ćorluku (37) kako na ramenima drži njihovog sinčića Viktora dok promatraju more.

Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom
Instagram 

Pokazala je i kako njezin brat Nikola pazi na Viktora dok sjedi kraj mora, a za to vrijeme je njena kći Greta bila u kolicima. 'Sunce, obitelj, sreća', poručila je Franka uz lijep prizor.

Franka Batelić snimila svog sina Viktora i brata Nikolu
Instagram 

'No stress on Cres', napisala je nakon toga, a pozirala je i sa svojom bakom.

Franka Batelić s bakom na Cresu
Instagram 

Inače, pjevačica je dan ranije pokazala kako uživa u rodnom kraju. 'U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti, mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše', napisala je u opisu fotografije.

Imanje njezine bake nalazi se u blizini Labina, a uključuje tri smještajna objekta. U komentarima je dobila brojne pohvale pratitelja na račun svog izgleda, a već je poznato da je mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica.

Franka je ponovno dio žirija showa 'Ples sa zvijezdama', stoga je sigurno da se iz svoje rodne Istre u Zagreb mora vratiti do nedjelje koja je rezervirana za snimanje emisije uživo.