Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec često na Instagramu dijeli svoje projekte, a ponekad otkriva djeliće svog privatnog života.

'Između dva sastanka. Posao odrađen, a sad slijedi zabavniji dio - druženje s dragim prijateljima i obitelji. Vikend može početi!', napisala je Mirjana. Pozirala je u crnim, širokim hlačama i bež bluzi koju je uskladila sa štiklama u špic.

'Uvijek divna', 'Ljepotica za 10', bili su neki od komentara pratitelja.

Dizajnerica interijera otkrila je da se nalazi u Parizu, a i ranije je na Instagramu objavila da putuje u jedan od najromantičnijih gradova na svijetu.

'Pariz, dolazim! Jedva čekam da napokon vidim svoju kćer, nakon mjesec i pol dana. Čeka me opet hrpa sastanaka, ali ne bih ja bila ja da ne spojim malo ugodno s korisnim, pa - (polu)godišnji može početi!', napisala je uz fotografiju ispred zagrebačkog aerodroma.

Podijelila je i nekoliko Instagram storyja u kojima je pokazala da uživa u obilasku prijestolnice mode i u druženju s obitelji.

Mirjana Mikulec s obitelji u Parizu
Instagram 

Inače, Mirjana često boravi u Parizu, a ondje je i u veljači proslavila svoj rođendan. Prije toga je povodom Valentinova pokazala svog supruga Krešimira kojeg javnost rijetko ima priliku vidjeti.

'Sretno Valentinovo! Evo da i ja svog muža povremeno objavim, danas je red. Mi smo već ohoho godina u braku pa nam Valentinovo odavno ne izgleda kao iz reklama, ali ja to zapravo baš i volim - ljubav je puno više od cvijeća, čokolade i srca, a slavimo ga onako obiteljski, svi skupa. Family first', poručila je uz dvije fotografije, prvoj na kojoj ona i suprug nasmijano gledaju u kameru, a drugu s njihovim kćerima s nedavnog obiteljskog putovanja.

Podsjetimo, sa zagrebačkim poduzetnikom i ugostiteljem Krešimirom Mikulecom u vezi je od svoje 18. godine, a u braku su dobili kćeri Mateu i Miju.